Canım programın ne aralıklı oruç mu Dukan mi Karatay mi diyetisyen mi?Hoşbuldum teşekkür ederim.
Ben de saldım gerçekten. Yemekten önce düşünüyorum az yiyeyim ekmek yemeyim ama bir bakıyorum yemişim baya doyurmusum karnımı. Bunun önüne nasıl geçeceğim bilemiyorum . Bir yol bulan varsa yazsın.bir türlü motive olamıyorum.
Geçmiş olsun canım grip salgını var sanırım benim etrafımda hasta cokGünaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim fakat vücudum dökülüyor yatsam keşke evde.....
Tavuk koydum ocağa haşlanıyor çorba yapabilsem iyi olur
Gecmis olsun
Sağolun kızlarCanım programın ne aralıklı oruç mu Dukan mi Karatay mi diyetisyen mi?
Bize programıni bahset bizde takip yapalım. Sorumluluk bilinci gelisince az yiyorsun. Bide kısa vadeli hesaplar yap. Mesela 1 ay sonra kendime 2 beden küçük bluz alicam yada arkadaşımla buluşmaya giderken 5 kg eksik gidicem. Yakın zamanlı programlar. Yaza düğün var gibi bayrama yeni bedenime yeni kıyafetler alicam gibi
Geçmiş olsun canım grip salgını var sanırım benim etrafımda hasta cok
nasılsın şimdi?Günaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim fakat vücudum dökülüyor yatsam keşke evde.....
Tavuk koydum ocağa haşlanıyor çorba yapabilsem iyi olur
Orucunu Allah kabul etsin. Şu evde yemeklerimiz kendimizi rahat hissettiğimiz veya hissetemmiz çin. Fındık ile attlattin umarımMerhaba
Dün oructum
Bugün de sıvı ağırlıklı geçti
Öğlen 3-4 fındık yedim. Bende eve gelince sapitiyorum.
Canım ben Karatay ile anca doyuyorum. Kilom fazla o beni kesiyor. İnşallah onu yapmaya çalışacağım.Canım programın ne aralıklı oruç mu Dukan mi Karatay mi diyetisyen mi?
Bize programıni bahset bizde takip yapalım. Sorumluluk bilinci gelisince az yiyorsun. Bide kısa vadeli hesaplar yap. Mesela 1 ay sonra kendime 2 beden küçük bluz alicam yada arkadaşımla buluşmaya giderken 5 kg eksik gidicem. Yakın zamanlı programlar. Yaza düğün var gibi bayrama yeni bedenime yeni kıyafetler alicam gibi
Geçmiş olsun canım grip salgını var sanırım benim etrafımda hasta cok
Bu salgınlar bitmek bilmiyor.Sağolun kızlarbir salgın var herhalde ortalıkta .....
Biliyor musun seninle aynı anda diyet yaptık verdik ve aldık. Ben de şuanda 119.8 kilodayım . Gerçi hergun farklı ciksada kilom en fazla bu çıkıyor . Tabakların resmi çok güzel görünüyor. Afiyet olsun. Ben de başlayayım yarın beraber yapalım inşallah. Bu Kez son olsun .İyi geceler kızlar
8462525384928162549.kez tekrar başlamaya hoşgeldiniz.
Kaç kere gelip gittim buraya bilmiyorum ama hiç bu kiloyla geri gelmemiştim.
Eski motivasyonumu bir türlü yeniden yakalayamadım inşallah bu sefer moda girdim.
Instagram'da dolaşırken bir diyetisyene denk geldim online diyet ile 40 günlük ketojonik diyet kampı yapacaklarmış. Bir yerden başlayayım dedim oraya kaydoldum bugün başladım.
Kilom 116.2
Kahvaltı ve akşam yemegim. İkisinin arasında bitki çayı ve 3 ceviz yedim.
İnşallah son olur. Bir ileri iki geri çok yoruldum artık.Biliyor musun seninle aynı anda diyet yaptık verdik ve aldık. Ben de şuanda 119.8 kilodayım . Gerçi hergun farklı ciksada kilom en fazla bu çıkıyor . Tabakların resmi çok güzel görünüyor. Afiyet olsun. Ben de başlayayım yarın beraber yapalım inşallah. Bu Kez son olsun .
Allah kolaylıklar versin . Aynı kanidayim. Tekrarlar çok yorucu oluyor. Benim de işim az ama stresi atmayı basaramiyorum.İnşallah son olur. Bir ileri iki geri çok yoruldum artık.
Kızlar büyüdü, çalıştığım birim değişti. Artık daha rahat ve stressiz bir birimde çalışıyorum. Bahane kalmadı. Kendime odaklanma zamanı
Hoşgeldin yeni başlangıcına çok sevindim tabakların harika görünüyor. 40 gün dolunca çıkacak sonucu merak ediyorum doğrusuİyi geceler kızlar
8462525384928162549.kez tekrar başlamaya hoşgeldiniz.
Kaç kere gelip gittim buraya bilmiyorum ama hiç bu kiloyla geri gelmemiştim.
Eski motivasyonumu bir türlü yeniden yakalayamadım inşallah bu sefer moda girdim.
Instagram'da dolaşırken bir diyetisyene denk geldim online diyet ile 40 günlük ketojonik diyet kampı yapacaklarmış. Bir yerden başlayayım dedim oraya kaydoldum bugün başladım.
Kilom 116.2
Kahvaltı ve akşam yemegim. İkisinin arasında bitki çayı ve 3 ceviz yedim.
Fenalardayım işte gribin dibini yaşıyorum diyebilirim. burun tıkanıklığı ve akıntısı, vücut ağrısı öksürük hepsi birbirine girdii şu gribi atlatsam iyi olucaknasılsın şimdi?
Hoşbuldum cnm teşekkür ederim. Ben de merak ediyorum doğrusuHoşgeldin yeni başlangıcına çok sevindim tabakların harika görünüyor. 40 gün dolunca çıkacak sonucu merak ediyorum doğrusu
Geçmiş olsun. Bende de 2 haftadır öksürük vardı. Hatta göğüs doktoruyla yan yana geldik. Dedim doktor bey iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmişFenalardayım işte gribin dibini yaşıyorum diyebilirim. burun tıkanıklığı ve akıntısı, vücut ağrısı öksürük hepsi birbirine girdii şu gribi atlatsam iyi olucak
Sanada geçmiş olsun umarım benim grip bu kadar uzun sürmez yaaa, gerçekten sıkıntı yanii bugün zencefil çayı yaptım oda öksürüğümü artırıyor ne anlamadımHoşbuldum cnm teşekkür ederim. Ben de merak ediyorum doğrusu
Geçmiş olsun. Bende de 2 haftadır öksürük vardı. Hatta göğüs doktoruyla yan yana geldik. Dedim doktor bey iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmişates halsizlik vs ek bulgu olmayınca bolca su iç dedi. Sonra nöbete giderken öksürük krizine girmiştim. Servise geldiğimde artcilari devam ediyordu. Yine denk geldik doktor beyle. Dedi sen baya kötü olmussun. Bende ben size demiştim gecen dedim. Neyse haftasonu azalmazsa pazartesi gelirim muayeneye dedim olur dedi. Pazartesi gittim alerji ilaciyla öksürük şurubu başladı. Yaklaşık 2 hafta kullandım. 2 gün önce nöbete gideceğim sabah bir uyandım boğazım taş gibi. Gece uzerini açtım usuttum herhalde. Hala doğru düzgün açılmadı boğazım, halsizlik yorgunluk, üşüme de var. Bir de o halde nöbet tuttum. Grip ilacı başladım biraz toparlarim diye. Yarın yine nobetciyim bakalım nasıl gecicek. 1 aydır hastayım yani bir türlü toplayamadim. Bu seferki salgın böyle bir şey herhalde
Bu bile çok iyi , düşe kalka devamBugünde iyi beslendim sayılır bir tek akşam yemeğinde rota şaştı biraz yarına daha iyi olur umarım ...
Benim kızda alerji ilacına başladı. Ama çok etki etmiyor. Boğazında beyazlıklar arttı. Ama KBB doktoru bunlar iltihap değil diyor. Alerji ilacına devamHoşbuldum cnm teşekkür ederim. Ben de merak ediyorum doğrusu
Geçmiş olsun. Bende de 2 haftadır öksürük vardı. Hatta göğüs doktoruyla yan yana geldik. Dedim doktor bey iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmişates halsizlik vs ek bulgu olmayınca bolca su iç dedi. Sonra nöbete giderken öksürük krizine girmiştim. Servise geldiğimde artcilari devam ediyordu. Yine denk geldik doktor beyle. Dedi sen baya kötü olmussun. Bende ben size demiştim gecen dedim. Neyse haftasonu azalmazsa pazartesi gelirim muayeneye dedim olur dedi. Pazartesi gittim alerji ilaciyla öksürük şurubu başladı. Yaklaşık 2 hafta kullandım. 2 gün önce nöbete gideceğim sabah bir uyandım boğazım taş gibi. Gece uzerini açtım usuttum herhalde. Hala doğru düzgün açılmadı boğazım, halsizlik yorgunluk, üşüme de var. Bir de o halde nöbet tuttum. Grip ilacı başladım biraz toparlarim diye. Yarın yine nobetciyim bakalım nasıl gecicek. 1 aydır hastayım yani bir türlü toplayamadim. Bu seferki salgın böyle bir şey herhalde
Geçmiş olsun cnmBenim kızda alerji ilacına başladı. Ama çok etki etmiyor. Boğazında beyazlıklar arttı. Ama KBB doktoru bunlar iltihap değil diyor. Alerji ilacına devam
Gecmiş olsun bayağı kötü olmuş yaa, uzun süren gripte insanı bıktırıp yıldırıyorHoşbuldum cnm teşekkür ederim. Ben de merak ediyorum doğrusu