Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bitti sayılır. dinlendim valla birşey yapmadım. sen nasılsın?
Hafta sonu dinlenmek iyi geldi desene, sevindim

Bende epeydir grip olmamıştım ama buraya kadarmış fena hapşuruk, burun akıntısı baş ağrısı halli var işten geldim bişeyler yedim uzandım bu günle birlikte 2 gündürde yediklerimi azaltmaya çalışıyorum...

Bugün yediklerimi yazayım

Kahvaltı 11: 2 haşlanmış yumurta, 3 adet ceviz, domates, salatalık, kaloforniya kırmızı biber peynir çay

ara, bir mandalina

Ara, yarım armut

Akşam saat 19:00: 2 yumurta ile yapılmış omlet üzerine 3 dilim peynirde ekledim 4 adet ceviz, salatalık, domates, yarım kırmızı biber peynir çay

Akşam yemek istemedi canım akşamada kahvaltı ile geçiştirdim gün içinde bir filitre kahve ve su içtim

geçmiş olsun canım. yediklerimizi azaltsak o bile iyi gelir bize. regl dönemlerinde coşuyorum.

Ben de beslenmeye birşeyler yapayım diyorum ama hiç gücüm yok gibi hissediyorum. Beynim yap diyor ama bedenim çok hantal.
Tekrardan hoşgeldin canım vallaha aynı durumlardayız bende 2 gündür yediklerimi kısmaya çalışiyorum çok zor .....

Yılbaşından önce ne güzel bir dikiş tuturmuştum 109 kiloyada inmiştim sonra yine bir saldım fena oldu 2 gündür yediklerimi kısmaya çalışıyorum işte sende başla bir yerden ipin ucunu tut günlük ne yaptın ne yedin yaz buraya birbirimize destek olalım :)

Hoşbuldum teşekkür ederim.
Ben de saldım gerçekten. Yemekten önce düşünüyorum az yiyeyim ekmek yemeyim ama bir bakıyorum yemişim baya doyurmusum karnımı. Bunun önüne nasıl geçeceğim bilemiyorum . Bir yol bulan varsa yazsın.bir türlü motive olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…