İnşallahAmin sağol
Dolaba atayım dedim ama çok dolaba erisemedi. Kardeşime ver anneme komşuma çocuklara derken
Yapıp dağıtmayı çok severim. Rabbim bereketini verir inşallah
evet canım bitti sayılır. dinlendim valla birşey yapmadım. sen nasılsın?Nasılsın reglin biraz hafifledimi, hafta sonu dinlenebildin mii ?
Hafta sonu dinlenmek iyi geldi desene, sevindimevet canım bitti sayılır. dinlendim valla birşey yapmadım. sen nasılsın?
Süpersin hazır yemek olur bereketli olsun sağlıkla yaptıklatınızı yiyin canımAynen canım.
Hafta sonu ramazan hazırlığına başladım. Cumartesi gece 3 e kadar sulu köfte hazırladım
Pazarda sabah 8.30 da akşama kadar poğaça yaptım mantı yaptım
geçmiş olsun canım. yediklerimizi azaltsak o bile iyi gelir bize. regl dönemlerinde coşuyorum.Hafta sonu dinlenmek iyi geldi desene, sevindim
Bende epeydir grip olmamıştım ama buraya kadarmışfena hapşuruk, burun akıntısı baş ağrısı halli var işten geldim bişeyler yedim uzandım bu günle birlikte 2 gündürde yediklerimi azaltmaya çalışıyorum...
Tekrardan hoşgeldin canım vallaha aynı durumlardayız bende 2 gündür yediklerimi kısmaya çalışiyorum çok zor .....Ben de beslenmeye birşeyler yapayım diyorum ama hiç gücüm yok gibi hissediyorum. Beynim yap diyor ama bedenim çok hantal.
Aynen canım bendede öyle oluyor neyse yeni bitti sayılır benimkii, biraz yediklerimi azaltmaya odaklanabilirim umarımgeçmiş olsun canım. yediklerimizi azaltsak o bile iyi gelir bize. regl dönemlerinde coşuyorum.
Hoşbuldum teşekkür ederim.Tekrardan hoşgeldin canım vallaha aynı durumlardayız bende 2 gündür yediklerimi kısmaya çalışiyorum çok zor .....
Yılbaşından önce ne güzel bir dikiş tuturmuştum 109 kiloyada inmiştim sonra yine bir saldım fena oldu 2 gündür yediklerimi kısmaya çalışıyorum işte sende başla bir yerden ipin ucunu tut günlük ne yaptın ne yedin yaz buraya birbirimize destek olalım :)
Umarım olur . Çok ihtiyacımız var bedenimizin sağlığına ki akıl sağlığımız buna bağli.Aynen canım bendede öyle oluyor neyse yeni bitti sayılır benimkii, biraz yediklerimi azaltmaya odaklanabilirim umarım
Yürüyüş çok iyi oluyor. Bir de müzik varsa değme keyfimize.Bonus nerdesin canım yürüyüşe devam mı? Napiyon nasılsın şu grip bitsin havada yumuşayınca bende başlayayım yürüyüşe bugün hava çok soğuktu....
Geçmiş olsun canımGünaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim fakat vücudum dökülüyor yatsam keşke evde.....
Tavuk koydum ocağa haşlanıyor çorba yapabilsem iyi olur
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Gecmis olsunGünaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim fakat vücudum dökülüyor yatsam keşke evde.....
Geçmiş olsun, Allah şifa versinGünaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim fakat vücudum dökülüyor yatsam keşke evde.....