Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evimize döndük. Pazartesi diyete baslamak istiyorum. Aralikli orucmu denesem diye dusunuyorum. Cuma tartilicam kesin aldim moralim bozulmasin diye dikkat etmeye baslamadan tartilmiycam. Takipdeyim 🤗

Kanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş 😔
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten 😭😭
Kanın düşükse kilo veremezsin öncelikle kan değerlerini yükselt canım.doktor ilaç yada igne verdi mi önce sağlık . Beslenme şeklini de buna göre ayarla bence. Kan değerleridusuklugu yada yuksekligi tüm hastalıklara davet çıkarır:KK43: kırmızı et tuket bu aralar seviyorsan

İyi geceler arkadaşlar

Geçen hafta 90.2
Bu hafta 88.6

Kendime bi güzellik yaptım fitnessa yazıldım. Aslında korkudan 😁 son günlerde tansiyonum çıkıyor. Doktor kilo ver spor yap demeden ben ufaktan başlıyım dedim 😄
1.600 gr çok iyi bir hafta için bu şekilde ne yapıyorsan devam et çok iyi gidiyorsun canım

Günaydın günaydın 🥰 🥰 🥰
Sabah 8 i geçerek kalktım 20 dk ev egzersizi yaptım. Kahvaltı hazırladım. Yumurta salatası ve 2 dlm peynir yedim. Şimdi cay içiyorum ve ev temizliği yapicam
Akşam sporda zorlamisim kendimi heryerim ağrıyor 😭😭

Kanın düşükse kilo veremezsin öncelikle kan değerlerini yükselt canım.doktor ilaç yada igne verdi mi önce sağlık . Beslenme şeklini de buna göre ayarla bence. Kan değerleridusuklugu yada yuksekligi tüm hastalıklara davet çıkarır:KK43: kırmızı et tuket bu aralar seviyorsan
Severim canım da ne bileyim sabah akşam alıyorum artık. İlacta bitmek üzere bakalım
Bu durum bende kronik ne olacak bilmiyorum
Bu ara sayfadan bana bildirim gelmiyor 🤔

Bı kaç gündür yogundum
Kacamakli bbir gün bı öğün oldu sadece
Ama şimdi 3 gün niyetliyim Allah kabul etsin
Midem yanıyordu poğaça yedim ama istifra ettim ama yine de duruldum
1 lt su içtim öyle kaldım

Merhaba bol kalorili bir günü bitirip geldim. Bugün ki menü yoruma kapalıdır kızlar. Menü yazacağım ama yorum olmasın lütfen teşekkür ederim 😘
Sabah yumurta salatası ve 2 dilim (kibrit kutusunun yarısı kadar) peynir
Saat 15 de pasta poğaça (hiç salata türü yoktu hepsi unlu urunlerdi)
Akşama kadar misafirlikte kaldık
Saat 21 de yarım fırın balık salata
Şimdiye kadar 1.5 lt yi geçti su
Biraz hareket amaçlı adım attım şuan 5 bin adım. Çocuklari yatirip spor yaparım inşallah
Yarın 24 yapsam iyi olacak

Hem düzenli hem bocaliyorum bu aralar
Kar da başladı yuruys iptal bende lesliye baslicam
Bugün güya 35 Dk yürüdüm 2000 adım oldu ama neye yarar 😐
Yarında oruç inşallah sonrada Leslie devam
Hava acik gördükçe de yuruyus yaparım

Menüm
Sabah 10 da 1 YK bentonit içtim (sıvı kil)
2 bardak siyah çay
Saat 11 de ve 14 de yeşil çay içtim
Saat 17 de sirkeli su içtim.
Saat 18 de zeytinyağı ile soteledigim lahanaya yoğurt döktüm 4 parça ceviz yedim.
Sabah aç karnına 35 dk evde yürüyüş yaptım.
Halsizdim gün içinde biraz uyukladim.
Su 1 lt civarı içtim. Çoğunlukla ılık su içtim boğazım için.
Adımımı 7 bin civarına tamamladim

X