- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanın düşükse kilo veremezsin öncelikle kan değerlerini yükselt canım.doktor ilaç yada igne verdi mi önce sağlık . Beslenme şeklini de buna göre ayarla bence. Kan değerleridusuklugu yada yuksekligi tüm hastalıklara davet çıkarır kırmızı et tuket bu aralar seviyorsanKanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten
Bazı dönemler qrtiya geçiş olabiliyor bu hafta detoks suları tuket biraz bakalim odemmiymis ödem gibi duruyorSelâmlar tartıldım ve + 700 gr
Geçen hafta 117.45
Bugün 118.15
Neden kimse yok yahu Nerelerdesiniz
1.600 gr çok iyi bir hafta için bu şekilde ne yapıyorsan devam et çok iyi gidiyorsun canımİyi geceler arkadaşlar
Geçen hafta 90.2
Bu hafta 88.6
Kendime bi güzellik yaptım fitnessa yazıldım. Aslında korkudan son günlerde tansiyonum çıkıyor. Doktor kilo ver spor yap demeden ben ufaktan başlıyım dedim
Severim canım da ne bileyim sabah akşam alıyorum artık. İlacta bitmek üzere bakalımKanın düşükse kilo veremezsin öncelikle kan değerlerini yükselt canım.doktor ilaç yada igne verdi mi önce sağlık . Beslenme şeklini de buna göre ayarla bence. Kan değerleridusuklugu yada yuksekligi tüm hastalıklara davet çıkarır kırmızı et tuket bu aralar seviyorsan
Geçmiş olsunSeverim canım da ne bileyim sabah akşam alıyorum artık. İlacta bitmek üzere bakalım
Bu durum bende kronik ne olacak bilmiyorum
Bu ara sayfadan bana bildirim gelmiyor
geçmiş olsun canım.Kızlar iymisiniz. Ben Mersin'de yaşıyorum cok fena sllandık cok korkunçtu Allah beterinden korusun