- 7 Şubat 2022
- 2.727
- 1.807
- 27
Bende inanıyorum buna kilo cok büyük bir etken yumurtayı baskılıyor. Evlendiğim ilk zamanlar 75kilo filandım o zamandahamile kalamadım amaSelam cNlar doktorsan çıktm doktor kilo verdikçe şansımız daha iyi diyor
Normal yolla da tüp bebekle de ...
Nisan Mayıs'a kadar 80lerw gelirsen şans daha yüksek diyo
Hastan de e 3 lahmacun 2 ayran yedimstresfen evde sadece salata yicem
Sabah Şahan yumurta 4 küp peynir yeşil ve siyah zeytin. (3 siyah 2 yeşil
Maydonoz 2 dlim ekmek
Otobüs inisinxd eve kadar yürüyerek gidicem kar soğuk var ama olsun şansım varken spor yapmis olurum
Kalın giyindim zaten
Sanırım yaz gibi baslicam tedaviye
Kısmetimizde varsa bı sekilde olcak ya da olmicak bilemiosun ilk zamanlar bende böyle kg yoktu yine vardı ama çok değildi ama işte kaderBende inanıyorum buna kilo cok büyük bir etken yumurtayı baskılıyor. Evlendiğim ilk zamanlar 75kilo filandım o zamandahamile kalamadım ama
Aynn öyle kısmet biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ıma kalmış . Sen ne zamandır deniyorsunKısmetimizde varsa bı sekilde olcak ya da olmicak bilemiosun ilk zamanlar bende böyle kg yoktu yine vardı ama çok değildi ama işte kader
Günaydın canlar regl haftam 12 Şubat22 Ocak -107.65
23 Ocak 106.9
27ocak
106.0
Fark 1.65
Dünden beri bı şişkinlik ve kabızlık var yeşilçay icemedim bilmiyorum neden öyle
Harikasın canım02.02.2023 Perşembe
Sabah yok
Öğle 12:30 1 haşlanmış yumurta, yarım domates,1 k.k beyaz peynir,5 zeytin,1 ihe minik ekmek, çay
Ara 16:30 200 Gr yoğurt
Akşam 20:30 3 kaşık pilav,100 gr tavuk ızgara yağsız,3 kaşık yoğurt, yarım domates
Valla bu sabah tartılayım dedim ama hayal kırıklığına uğradım. 100 gr bile gitmemiş. Regl öncesi diye avutuyorum kendimi ya da birden kıstığım için veremiyorum. Ama vagzeçmiyorum
Ödem mi oldu canımSelâmlar tartıldım ve + 700 gr
Geçen hafta 117.45
Bugün 118.15
Neden kimse yok yahuNerelerdesiniz
Bilmiyorum ki herhalde öyle olmuştur gerçekten çok kıstım ve hiç kaçamak yokÖdem mi oldu canım