- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Verilir tabi tubiş ah öyle yorgunum ki öyle bezmişim ki
wc ve ödem çok etkiliyor canım. ama yine de çok dikkat et aman deyim bonusum. zaten maşallahımız var daha da yukarı çıkmayalım.Tatil üç aylar oruç derken aktif olamadım diyeti de çok az sürdürebildim.
Öyle aman aman aşırı da yemedim geçen hafta.
Perşembe günü tartıldım şok oldum gördüğüm rakamla ilk kez gördüm çünkü.
Oruçtan kaynaklı olabilir hiç hareketim olmadı zaten ödemliyim.
Nolduysa oldu işte.
Cumadan beri yine biraz çok yiyorum. Bir selam vereyim dedim
wc ve ödem çok etkiliyor canım. ama yine de çok dikkat et aman deyim bonusum. zaten maşallahımız var daha da yukarı çıkmayalım.
ben de kendime başka açılardan yaklaşıyorum. genel olarak bir miskinliğim ve erteleme huyum var. çok şeyi erteledim bugüne kadar. hayatımdaki tüm ertelemeler elbette ki diyet ve spora da yansıdı. ondan zayıflayamamam. youtube da bazı videolar izledim dün. çok etkilendim. bazı farkındalıklar yaşadım. hoşuma gitti. Allahın izniyle beslenmeme de yansıyacak
Deniz egece ben duydum aradım sadece telkinle 15 bin dedi bana geçen yaz şok oldum ,6aylık bı de ,sadece telkinve müzik vs varİnş fulya böğüre böğüre ağlamak istiyorum inan bu kadar zor değildi yaptım gördüm daha önce.
Sen de gördün.
Deniz egece var duydn mu
Bug un bebeği eşime bırakıp bi alışveriş yapicam badem kefir tambugday ekmeği vs vs sütümün kesilmemesi lazım o yüzden uzun vadede zayıflamaya calısıcam boyle ipin ucu kaçıyor ya ben gebelikte 25 kg aldimdaHoş geldiniz. Emziren şu an yok ama çok oldu.
Kilolu hamile kalınca çok kilo alınmıyor asıl sorun emzirme de oluyor.
Dolu menülerle halledersiniz inş
onu hiç sorma zaten. ben de bazen ağlamak istiyorum. insanlar fit fit dolaşırken biz hala dana gibiyiz. özellikle yazdan bu yana aldığım 10 kiloyla iyice irileştim. çok moralim bozuk. gerçekten bu kadar zor değil bu iş.İnş fulya böğüre böğüre ağlamak istiyorum inan bu kadar zor değildi yaptım gördüm daha önce.
Sen de gördün.
Deniz egece var duydn mu
Deniz egece ben duydum aradım sadece telkinle 15 bin dedi bana geçen yaz şok oldum ,6aylık bı de ,sadece telkinve müzik vs var
Parayı duyar duymaz vazgeçtim zatenonu hiç sorma zaten. ben de bazen ağlamak istiyorum. insanlar fit fit dolaşırken biz hala dana gibiyiz. özellikle yazdan bu yana aldığım 10 kiloyla iyice irileştim. çok moralim bozuk. gerçekten bu kadar zor değil bu iş.
ben kendimdeki hatayı buldum. harekete geçmem ve kararlı olmam lazım. bu ikisini yapmadığım için, daha doğrusu yeterli yapmadığım için olmadı bugüne kadar.
şimdi hedefim doğrudan 60 kilo değil. 75 e inip bir süre orada sabitlemek istiyorum. düşünsene o bile çok farkeder.
Bonus Tubismavis kızlar deniz egeceye boşuna para harcamayın. neden mi? çünkü ben bir ara bilgi almıştım. o telkinleri 1 er saat hergün sabah akşam dinlemen gerekiyor ve sadece ona odaklanacaksın. ben çalışıyorum zaten. sizlerin de bir sürü meşguliyeti var. ayrıca hergün sıkar ve odaklanamazsınız. yapmazsınız para da boşuna gider. başka yöntemler var. onlara bakmak lazım .
aslında belli bir program yapsak ve planlı ilerlesek kendimiz başarırız. ben de haftasonu olunca fit atıştırmalıklar yapıyorum elimin altında olsun diye. haızr paketlere gitmiyor insan öyle olunca. iyi oluyor.Parayı duyar duymaz vazgeçtim zaten
Ama üstteki yazdığında haklısın benm şimdilik hedefim yüzden düşmek
Ben 92 de kalmıştım en son o bile nasıl farkediyordu etraftan
O parayı mümkün değil vermem imkanım olsa da dediğin gibi
Şimdi türk kahvesi yaptım kendime bir top da o kek topundan yedim bu kadar
Ne çok kısıtlamak ne de çok rahat davranmak lazimm bize senelerdir uğraşan biri olarak
Ama irade işte her zaman bir olmuyor
Aynen öyle ben kendimce şu an iyi gidiyorum bakalmaslında belli bir program yapsak ve planlı ilerlesek kendimiz başarırız. ben de haftasonu olunca fit atıştırmalıklar yapıyorum elimin altında olsun diye. haızr paketlere gitmiyor insan öyle olunca. iyi oluyor.
güzel karar. kararlı olursan harika olur canım. ama yine de akşama noodle ın yanına salata ve biraz protein olursa glisemik indeks daha aşağı iner.Merhabalar hanımlar
Ben niyet ettim 30 gün karbonhidratsıza
Bugün serbest yaptım hoş serbest dediğim de sabah çeyrek t.b.ekmek tost,ara 1 kase aşure .
Akşama da 1 kase Noddle yiyeceğim ve yarına başlayacağım. Hayat böyle geçmez üstelik yumurta ağırlıklı bir beslenme düzeni ama agresif davranmak lazım biraz.
kolay gelsin canım. şu an kaç kilosun?Selam , gelemiyorum malum 15 tatil ve havalar soğuk eve kapandik. Gunlerdir ilk kez 1 saat çocuklar babasıyla çıktı kendi kendime kaldım şaşkınımeskiden kızlar gündüzde uyuyordu bana vakit kalıyordu. Şimdi bende onlarla uyuyup uyanıyorum kendime ait hiç vakit yok. Birde çarşamba günü misafirim gelecek. Gidim gıdım ev temizliyorum gina geldi. Aşırı yoruluyorum sürekli yorgunum. Elbette bunda aldığım kilonun etkisi var...
Kız yok ona para verir miyim zaten ben mantığından bahsetmek için dedim onu.onu hiç sorma zaten. ben de bazen ağlamak istiyorum. insanlar fit fit dolaşırken biz hala dana gibiyiz. özellikle yazdan bu yana aldığım 10 kiloyla iyice irileştim. çok moralim bozuk. gerçekten bu kadar zor değil bu iş.
ben kendimdeki hatayı buldum. harekete geçmem ve kararlı olmam lazım. bu ikisini yapmadığım için, daha doğrusu yeterli yapmadığım için olmadı bugüne kadar.
şimdi hedefim doğrudan 60 kilo değil. 75 e inip bir süre orada sabitlemek istiyorum. düşünsene o bile çok farkeder.
Bonus Tubismavis kızlar deniz egeceye boşuna para harcamayın. neden mi? çünkü ben bir ara bilgi almıştım. o telkinleri 1 er saat hergün sabah akşam dinlemen gerekiyor ve sadece ona odaklanacaksın. ben çalışıyorum zaten. sizlerin de bir sürü meşguliyeti var. ayrıca hergün sıkar ve odaklanamazsınız. yapmazsınız para da boşuna gider. başka yöntemler var. onlara bakmak lazım .
83 civariyim sanırım epeydir tam aç karna tartilamadimkolay gelsin canım. şu an kaç kilosun?