Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ortaokulda 95 lisede 63 üniversitede 58 evlendikten sonra 84 dogumda 107 idim. Güncel kilom 96 bebeğim 11 aylık... Tek değilsin. Diyet yapıp yapıp gram kilo veremiyorum sinir hastası oldumMerhaba aramızda 90 kg üstü olan var mı yoksa sadece ben mi 90 üstüyüm. 2 çocuk doğurdum ve oldum olası kiloluydum hiç zayıflamadım böyle devam edecek diye mutsuzum
Sen en azından zayıf günlerin olmuş benim aksine hep kiloluydum. Nereye gidecek sonunuz bilmiyorumBen ortaokulda 95 lisede 63 üniversitede 58 evlendikten sonra 84 dogumda 107 idim. Güncel kilom 96 bebeğim 11 aylık... Tek değilsin. Diyet yapıp yapıp gram kilo veremiyorum sinir hastası oldum
Şuan aynı miyiz evet önemli olan bu bir an önce diyete başlaSen en azından zayıf günlerin olmuş benim aksine hep kiloluydum. Nereye gidecek sonunuz bilmiyorum
Diyete sürekli başlıyorum ama sürekli diyet modunda kalamıyorumŞuan aynı miyiz evet önemli olan bu bir an önce diyete başla
Beyninde bitirmen lazım yemeği zevk için değil de insanı ihtiyaç olarak gör. Bende yarın baslicam.Diyete sürekli başlıyorum ama sürekli diyet modunda kalamıyorum
Güzel tavsiye inşallah bende başlarımBeyninde bitirmen lazım yemeği zevk için değil de insanı ihtiyaç olarak gör. Bende yarın baslicam.
Tam 90 kg'yum. Tabiki bu kiloma ulaşmaktaki etkenler evlendikten sonraki işsizlik ve hareketsizlik ,evdeyken bol bol yeme , doğum , tiroit ve şeker hastalığıMerhaba aramızda 90 kg üstü olan var mı yoksa sadece ben mi 90 üstüyüm. 2 çocuk doğurdum ve oldum olası kiloluydum hiç zayıflamadım böyle devam edecek diye mutsuzum
Tam 90 kg'yum. Tabiki bu kiloma ulaşmaktaki etkenler evlendikten sonraki işsizlik ve hareketsizlik ,evdeyken bol bol yeme , doğum , tiroit ve şeker hastalığı
3. Yavruma hamileyim ve 95 kiloyum.Merhaba aramızda 90 kg üstü olan var mı yoksa sadece ben mi 90 üstüyüm. 2 çocuk doğurdum ve oldum olası kiloluydum hiç zayıflamadım böyle devam edecek diye mutsuzum
Hamilelik ile alınanların bir sebebi var tabiki3. Yavruma hamileyim ve 95 kiloyum.
Böyle devam edip etmemesi sana bağlı.
Ben şuan çok rahatsızım halimden. Umarım uzun sürmeden 70 lere düşebilirim
Şikayet ettimAbla başka konularda milletin yorumlarına sorunlarına saldircagina diyet yap diyet. Doksan nedir