9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

umarım aramaz. umarım bana tekrar bulaşmaz.

arma değil forma sevdalısı hayranları varmış, bi kere isteklerine yenildi diye stadı terk etmişler.

bak bu gerçekten koydu. ne diyo hala.

Bencede ailen tam destek degilken sikayet etmek daha cok yaralanmana sebep olabilir.
Arar mi aramaz mi bilmem de sana ulasamamasini saglaman daha iyi olur gibi. Senin sayip sovmenden se onu hayatindan tamamen atmanin daha onu daha cok bozacagina rminim

Bencede ailen tam destek degilken sikayet etmek daha cok yaralanmana sebep olabilir.
Arar mi aramaz mi bilmem de sana ulasamamasini saglaman daha iyi olur gibi. Senin sayip sovmenden se onu hayatindan tamamen atmanin daha onu daha cok bozacagina rminim

bilmiyorum. şu an için hiçbir şey bilmiyorum. sıcakken anlamamışım.

yani tam okumaya basliyorum yorumlari
yemin edim tiksiniyorum
birak o adamdan tiksinmeyi sizdende tiksindim
bu nebicim duygu hisler ne bicim bi yasam sekli
ilk baslarda empati kurdum 9 yillik iliski uzerine uzuldun diye ama okudukca anliyorumki sizinki bi bagimlilik gerisinide soylemeye gerek yok

yani tam okumaya basliyorum yorumlari
yemin edim tiksiniyorum
birak o adamdan tiksinmeyi sizdende tiksindim
bu nebicim duygu hisler ne bicim bi yasam sekli
ilk baslarda empati kurdum 9 yillik iliski uzerine uzuldun diye ama okudukca anliyorumki sizinki bi bagimlilik gerisinide soylemeye gerek yok

tamam yeterince tiksindiysen gidebilirsin.
lan bana neler olmuş senin derdine...
sen benden tiksindiğini buraya yazıyosun da sence ben ne haldeyim bunu yazarken düşündün mü hiç? işte bu yüzden şikayetçi olamıyorum, ailem de çevrem de aynı bu tepkiyi vereceği için.

neyi bilmiyosun onu anlamıyorum A Akaibu dıyo kı sana ulaşamasın hala diyosun ki bilmiyorum, bi insan diğer insan istemedikçe karşı tarafa nasıl ulaşabilir ki, sürekli iş icabı şehir dışında bu adam, sosyal medya ve telefondan da engelledin mi tamam, artık numara değiştirmeye dahi gerek yok, numarayı engelle özel numaralara da engel koy bitti gitti, neyi bilmiyosun hala

ille kabaca anlatmak mı lazım bir de ben incitmek istemiyorum ama adam bağırta bağırta işini görmüş daha neyi bilmiyosun, bi daha ararsa bile yüzüne değil g.tüne heves ettiğinden arayacak

neyi bilmiyosun onu anlamıyorum A Akaibu dıyo kı sana ulaşamasın hala diyosun ki bilmiyorum, bi insan diğer insan istemedikçe karşı tarafa nasıl ulaşabilir ki, sürekli iş icabı şehir dışında bu adam, sosyal medya ve telefondan da engelledin mi tamam, artık numara değiştirmeye dahi gerek yok, numarayı engelle özel numaralara da engel koy bitti gitti, neyi bilmiyosun hala

ille kabaca anlatmak mı lazım bir de ben incitmek istemiyorum ama adam bağırta bağırta işini görmüş daha neyi bilmiyosun, bi daha ararsa bile yüzüne değil g.tüne heves ettiğinden arayacak

bilmiyorumu şikayet etme kısmı için demiştim.

cidden adamı katil edersin, bu iş burda bitmez sen gene görüşürsün adımın özlem olduğundan emin olduğum kadar eminim buna, ha nedir gelip burda yazmazsın, nitekim görüşürken sevişirken de gelip buraya yazmadın değil mi, bize ben evlenicem karşıma ilk çıkanla dediğinde, aklı selim mesajlar yazdığında bile sen bu adamla görüşüyomuşsun, bizde burda işkembe-i kübradan sallıyoruz

Bir sonraki şaşkınlığım şu olur sanırım, görüşmene şaşırmam, gene olayı annesi ve bacısına bağlaman, bize büyü yapmışlar, anal büyüsü falan gibi bişey demen, evet yapabilirsin, artık bu konuda hiçbir şeye yok artık demiyorum

bilmiyorumu şikayet etme kısmı için demiştim.

bilmeyecek bişey yok, bi defa kararlı değilsin, başta tecavüz mü değil mi bilmiyorum dedin akşam tecavüz olduğuna kanaat getirdin, şikayet et dedim kendi adıma, işten atılır ailesi duyar bizimkilere duyururlar dedin, bişey yapmayacağın zaten belli, ki yapma, sende o aile o sülale varken akla hayale gelmeyecek tepkilerle karşılaşabilirsin

cidden adamı katil edersin, bu iş burda bitmez sen gene görüşürsün adımın özlem olduğundan emin olduğum kadar eminim buna, ha nedir gelip burda yazmazsın, nitekim görüşürken sevişirken de gelip buraya yazmadın değil mi, bize ben evlenicem karşıma ilk çıkanla dediğinde, aklı selim mesajlar yazdığında bile sen bu adamla görüşüyomuşsun, bizde burda işkembe-i kübradan sallıyoruz

Bir sonraki şaşkınlığım şu olur sanırım, görüşmene şaşırmam, gene olayı annesi ve bacısına bağlaman, bize büyü yapmışlar, anal büyüsü falan gibi bişey demen, evet yapabilirsin, artık bu konuda hiçbir şeye yok artık demiyorum

sıçtırma anasına bacısına. herif boğazımı sıktı lan. sağ kürek kemiğimin üstüne vurmuş, sol kaburgalarımı sıkmış, anüs vajina resmen parçalanmış, o kalçadaki kaba etler var ya birkaç güne yemyeşil olacak, sen ne diyosun daha?

dediklerimin aynen arkasındayım fiziksel şeyler geçer sen ruhun örselenmişken adam ailem beni reddeder diye açıkça söylemişken bu adamla görüştün, fiziksel durumlar geçer iyileşir vajinal bişey yok demiştin şimdi vajına parçalanmış diyosun, ben gerçekten seni anlamıyorum, şikayet etmek ya da etmemek ikisini de düşün taşın karar ver ne diyim, ne diyelim

yeter be. amma üstüme geldiniz. ben bu adamı sevmiş olabilirim, gözüm hiçbir şeyi görmemiş olabilir, bi şeyler de yaşanmış olabilir de ben bu kadarını hak ettim mi? bu niye girmiyo diye dayağı tecavüzü hak ettim mi? girmediğini bildiği halde? yeter. düşünmemeye çalıştım özet geçip üstünü örtmeye çalıştım konduramadım olmamış gibi davrandım deştikçe deştiniz. ben daha kendim kabullenemedim kafanızda barıştırdınız. arayıp özür dileyeyim dar olduğum için de rahat edin. yeter ya.

dediklerimin aynen arkasındayım fiziksel şeyler geçer sen ruhun örselenmişken adam ailem beni reddeder diye açıkça söylemişken bu adamla görüştün, fiziksel durumlar geçer iyileşir vajinal bişey yok demiştin şimdi vajına parçalanmış diyosun, ben gerçekten seni anlamıyorum, şikayet etmek ya da etmemek ikisini de düşün taşın karar ver ne diyim, ne diyelim

sıcakken acısını anlamadım yeni çıkıyor. vajinada bi şey yok beni sabit tutmaya çalışırken mi oldu ne zaman oldu bilmiyorum cinsel anlamda değil darp anlamında var.

e yazma pofuduk ben merak ettik dediğimde böyle bi olay hayal dahi etmedim, en fazla dedim gitti ukraynada biriyle birlikte oldu pofudukta bunu öğrendi, sevmeye de devam et hayat senin hayatın, insan onurunun bu derece yerle bir edildiği bir ilişki daha görmedim duymadım, dibin dibi magma artık durduğun yer, günlerce şikayet etsem mi etmesem mi diye mi konuşalım burda, zaten her geçen saat aleyhine yarın öbür gün hadi şikayet ediyim dediğinde darp raporu da alamayacaksın

ayrıca hiç bize atarlanacak bi durum yok, seninle evlenmeye yan çizen adamla görüşüp ısrarla görüşüp araytıp sorup takip edip olayları bu noktaya getiren sensin,hak mı ettim olayına girme lütfen, zemin hazırladın, evet yaptın

sen barışırsın ne demek ya? niye barışayım neyine barışayım? ben o içime girdiğinde vajinaya doğru yırtılma hissini nasıl yok sayayım nesini affedeyim? içimi parçaladı. ben ağlarken yaptı bunu. vura vura. ben bunu affedecek miyim? evlilik aşamasında sıkıntı yaşayıp ayrıldıktan sonra görüşmekle bu aynı mı?

X