- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.361
İyisi mi sen bu işi de bu adamı da unut, unutup devam etmen zaten yeterince büyük bir adım senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyisi mi sen bu işi de bu adamı da unut, unutup devam etmen zaten yeterince büyük bir adım senin için
Bencede ailen tam destek degilken sikayet etmek daha cok yaralanmana sebep olabilir.
Arar mi aramaz mi bilmem de sana ulasamamasini saglaman daha iyi olur gibi. Senin sayip sovmenden se onu hayatindan tamamen atmanin daha onu daha cok bozacagina rminim
yani tam okumaya basliyorum yorumlari
yemin edim tiksiniyorum
birak o adamdan tiksinmeyi sizdende tiksindim
bu nebicim duygu hisler ne bicim bi yasam sekli
ilk baslarda empati kurdum 9 yillik iliski uzerine uzuldun diye ama okudukca anliyorumki sizinki bi bagimlilik gerisinide soylemeye gerek yok
neyi bilmiyosun onu anlamıyorum A Akaibu dıyo kı sana ulaşamasın hala diyosun ki bilmiyorum, bi insan diğer insan istemedikçe karşı tarafa nasıl ulaşabilir ki, sürekli iş icabı şehir dışında bu adam, sosyal medya ve telefondan da engelledin mi tamam, artık numara değiştirmeye dahi gerek yok, numarayı engelle özel numaralara da engel koy bitti gitti, neyi bilmiyosun hala
ille kabaca anlatmak mı lazım bir de ben incitmek istemiyorum ama adam bağırta bağırta işini görmüş daha neyi bilmiyosun, bi daha ararsa bile yüzüne değil g.tüne heves ettiğinden arayacak
bilmiyorumu şikayet etme kısmı için demiştim.
cidden adamı katil edersin, bu iş burda bitmez sen gene görüşürsün adımın özlem olduğundan emin olduğum kadar eminim buna, ha nedir gelip burda yazmazsın, nitekim görüşürken sevişirken de gelip buraya yazmadın değil mi, bize ben evlenicem karşıma ilk çıkanla dediğinde, aklı selim mesajlar yazdığında bile sen bu adamla görüşüyomuşsun, bizde burda işkembe-i kübradan sallıyoruz
Bir sonraki şaşkınlığım şu olur sanırım, görüşmene şaşırmam, gene olayı annesi ve bacısına bağlaman, bize büyü yapmışlar, anal büyüsü falan gibi bişey demen, evet yapabilirsin, artık bu konuda hiçbir şeye yok artık demiyorum
dediklerimin aynen arkasındayım fiziksel şeyler geçer sen ruhun örselenmişken adam ailem beni reddeder diye açıkça söylemişken bu adamla görüştün, fiziksel durumlar geçer iyileşir vajinal bişey yok demiştin şimdi vajına parçalanmış diyosun, ben gerçekten seni anlamıyorum, şikayet etmek ya da etmemek ikisini de düşün taşın karar ver ne diyim, ne diyelim
ayrıca hiç bize atarlanacak bi durum yok, seninle evlenmeye yan çizen adamla görüşüp ısrarla görüşüp araytıp sorup takip edip olayları bu noktaya getiren sensin,hak mı ettim olayına girme lütfen, zemin hazırladın, evet yaptın