9 yıldır geçmeyen öksürük

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kzılar.10 yaşındaki yiyenimin bebekliğinden beri geçmeyen şiddetli öksürüğü var.götürmedimiz doktor ve prof kalmadı ama hiç bişey bulanamıyor.kimi sinizütden diyor kimi geniz etinden.kimi ciğerine fıstık kabuğu kaçmış dien bile olduu.ama diğer filimlerde çıkmadı.napacamazı şaşmış durumdayızzz.bu durumda olan ve öksürüğe şifa bulan varsa lütfen paylaşsın.çünkü onun o küçücük bednei öyle şiddetli öksürünce ciğerimiz parçalanıyor

canım geçmiş olsun benim kayınvalidem 20 yıl öksürmüş ne ilaçlar filmler hiç birşey bukamamışlar en son eşim bosborus hastanesine götürdü ve reflü çıktı şimdi çok dua ediyor kurtuldum diye bide alerjisi var çamaşır suyu parfüm gibi kokulara oda öksürtüyor çocuklardada reflü varmış bi araştırın bence

çok saol cnm.biizmde götürmediğimiz doktor ve uygulamadımız bitkisel destek kalmadııı.

benim de 2 yıldır geçmeyen bir öksürüğüm vardı türlü türlü doktorlar türlü türlü ilaçlar kullandım. Kimi geniz eti dedi kimi burnun kırık dedi, kimi reflü, kimi ameliyat lazım dedi. Enson bir göğüz hastalıkları uzmanı astım teşhisi koydu. Önceden de gögüs uzmanlarına da görünmüştüm ama hepsi astım olmadığımı söylüyordu çünkü röntgenlerim solunum testlerim falan normal çıkıyordu. Ama en son gittiğim doktor astımın illaki röntgenler çıkmayacağını özellikle alerjik astımın sadece öksürükle kendini gösterebileceğini söyledi ve bana sadece 2 ilaç yazdı ve o ilaçları kullanmaya başladığım gün öksürüğüm kesildi ve düzenli olarak 1,5 2 yıl kadar kullandım ve kademeli olarak azalttım ve kestim 6 yıl sonra öksürük tekrar ettik 4-5 ay önce gittim o iki ilaca tekrar başladm çom rahatım şu anda bir süre kullanıp tekrar keseceğiz. Ben öncellikle yaptırmadıysanız alerji testi yaptırın derim çünkü alerjik astım gerçkten çağın hastalığı olma yolunda ilerliyor

cnm bıldırcın yumurtası süt bal üçlüsünü denedinzmi sabahları aç karına, ben hamileyken 1 haftada kesmişti öksürüğümü, acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…