• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki Umut 3 gündür kayıp

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$9-yasindaki-umut-3-gundur-kayip-4312491.Jpeg

MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde yaşayan 9 yaşındaki Umut Zambak’tan öğrenim gördüğü ilkokuldan çıkmasının ardından 3 gündür haber alınamadı. Endişeli bir bekleyiş içerisine giren aile, çocuklarının bulunması için yardım istedi.

9 yaşındaki Umut 3 gündür kayıp

Barış GEZİCİ/ AKHİSAR (Manisa),(DHA)

Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak’tan, geçen Cuma gününden beri haber alınamıyor. Saat 17.00’de okuldan çıkan ve yaklaşık 150 metre mesafede bulunan Efendi Mahallesi 264 Sokak 5 numaraki evine dönmeyen Umut Zambak’ın hayatından endişe eden ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Aramalarına rağmen oğlunu bulumadıklarını söyleyen fabrika işçisi baba Hasan Hüseyin Zambak ile ev hanımı anne Kibariye Zambak, vatandaşların da yardımını istedi.

Zambak çifti, Umut’u gören ya da yerini bilenlerin 0 536 590 00 29 veya 0 554 988 22 74 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşmalarını beklediklerini söyledi.

2 yaşında Utku isimli bir oğulları daha bulunan Zambak Ailesi, umutla telefonlarının çalmasını beklediklerini dile getirdi.

Son düzenleme:
3 gün olmuş hiç iyi değil, keşke bir süpriz olsa

çocuklara çip falan mı taktırılmalı artık ya, her gün kayıp haberi...

Aman Allahım.
Bıktık artık ya.
Tüm okul önlerine,her sokak başına mobese yerleştirilecek,başka çözüm gelmiyor aklıma.
Umarım sağ salim bulunur yavrucak,umarım çok geç değildir...

Off inşallah bulunur. İnşallah ya.
Ailesini düşünemiyorum şu an. Allah yardımcıları olsun..

İnşallah bulunur ben artık o kadar paranoyaklaştımki bahçeye sağlı sollu kamera taktırdım yinede çocuğu bahçeye bırakamıyorum bu korkular yüzünden özgüveni olmayan kendi işini yapmaya cesaret edemeyen bir çocuk yetirtiriyorum

9 yaşında bir çocuk...ev okul mesafesi 150 metre...nasıl yapmalı annemi getirip götürmeli hergün,ne zamana kadar,kaç yaşına kadar...12 de falan tehlike bitmişmi olacak,hayır :(

umarım sağ sağlim bulunur,ailesine allah sabır versin ...

oğlumun okuluda 100 metre ilerde ve ben alıp bırakıyorum, güvenliği var, anne gelmeden çocukları bırakmıyor ya da servis görevlilerine teslim ediyor
bi kaç saat önce okuldan alırken daha sorsu anne ben kaç yaşında bisikletle yanlız çıkabilcem diye, genelde akşamları babasıyla tur atıyor bazen.

evet kaç yaşında çıkabilcek, iyilik mi yapıyoruz kötülük mü bilmiyorum

ben 9 yaşındayken nerelere giderdim tek başıma

her ne kadar tembihlesen konuşsan etsen de, emin olamıyosun çocuk sonuçta

Son zamanlarda her gün bir kayıp çocuk haberi alıyoruz malesef.
Bizim çocukluğumuzda çok daha güvenliydi sokaklar.
En fazla annem çok uzaklaşma eskiciler kaçırır derdi. Uzaklaşmim diye. (Ben sokaklarda el arabasıyla gezen eskicilerden çok korkardım)
Ailelere ekstra dikkatli olmalı bir anlık şeyler.

9 yaşındaki çocugun annesi bugun müge anlıya çıktı,çocuk gece eve gelmemiş babayada söylememiş eve gelmedi diye ertesi gün merak ediyor annesi,galiba arkadaşında kaldı diye düşündü,ne diyelim inşallah bir an önce bulunur.:43:Babası telefona bağlanmıştı bir akrabaları çocugu görmüş fakat çocuk akrabasını görünce kaçmış öyle söylediler.:44::44:

9 yaşındaki çocugun annesi bugun müge anlıya çıktı,çocuk gece eve gelmemiş babayada söylememiş eve gelmedi diye ertesi gün merak ediyor annesi,galiba arkadaşında kaldı diye düşündü,ne diyelim inşallah bir an önce bulunur.:43:Babası telefona bağlanmıştı bir akrabaları çocugu görmüş fakat çocuk akrabasını görünce kaçmış öyle söylediler.:44::44:

Kadına çok gıcık oldum, saldım çayıra mevlam kayıra...

9,5 yaşında çocuk gece boyunca evde yok nasıl bir rahatlıktır... Arkadaşında kalmış diye düşünmüşmüş...
Telefon etmek yok bir şey yok, devir popoyu yat...

Of of INSALLAH sag salim bulunur,Bide kucuk kiz kayip adanada oda bulunur INSALLAH son gunlerdeki olaylardan insanin aklina iyi seyler gelmiyor ya ALLAH yardimcilari olsun :31:

bu işin arkasında bir iş var ya hayırlısı:50:

Kadına çok gıcık oldum, saldım çayıra mevlam kayıra...

9,5 yaşında çocuk gece boyunca evde yok nasıl bir rahatlıktır... Arkadaşında kalmış diye düşünmüşmüş...
Telefon etmek yok bir şey yok, devir popoyu yat...

Evet yaa! Ben bunu 16 yasimda yapsam bile annem çildirirdi. Eve bazen geç geldigimde (saat 1,2) annem yine ben gelmeden uyuyamazdi.
Bu nasil vurdumduymazlik yaa? Diger topiktede (gizem üzerine) sorumsuz anne baba vardi.
Gerçekten o çoçuklar için üzülüyorum, kim bilir su an nerelerde, üsüyorlarmi, açmi? istismarmi ediliyorlar?

Uffff :43:

Back