- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
-
- Konu Sahibi missladybird
Benimde aklıma gelen buNeden korktuğunu söyledi mi peki ? Böyle durumlarda dışarıdan değil ama aile içinden birisinden gelen taciz, istismar vb gibi durumlar aranır genelde de öyle çıkar. Tabii tenzih ederek söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. Ayrıca bence bir de nöroloğa gösterin yeğeninizi belki beyinde bir tümör vardır o sebep oluyordur.
ev için de olduğu surece çocuk hep yanımızda abisi var lise çağında ama o da hep futbol antremanında annanemde teyzemlerde kalıyor ve kuzenim ananemle yatıyor. Evimiz mıstakil yani benim evlenmeden oncekie vim alt katta teyzemler üst katta annemler oturuyor yani çocuk ya annemlerde ya ananesi ve annesiyle birlikte o yüzden evde bişey olabileceğini düşünmüyorum. Ben okulda mı acaba tacize uğruyor diye düşündüm. Ama o seçeneği de eledik.Neden korktuğunu söyledi mi peki ? Böyle durumlarda dışarıdan değil ama aile içinden birisinden gelen taciz, istismar vb gibi durumlar aranır genelde de öyle çıkar. Tabii tenzih ederek söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. Ayrıca bence bir de nöroloğa gösterin yeğeninizi belki beyinde bir tümör vardır o sebep oluyordur.
denedik sınıfını değiştirdik o bunu hiç istememesine rağmen bu sefer ben oğretmenimi arkadaşlarımı ozledim diye ağladı haftalarca mecburen eski sınıfına donduk. arkadaşları ve oğretmenşyle arası çok iyi çok da aktif ve sosyal bir çocuk. neden korkuyorsun diyoruz bşrden içim sıkılıyor boyle karnım ağrıyor sanki kalbin çok hızlı atıyor annem yokkan boğulacak gibi oluyırum diyor. zaten çok da olgun bir çocuk. koca insan gibi konulur seninle muhabbet eder yani bu 3 yıl boyunca yaşadıklarında bile hiç bir içe kanama lendini soyutlama olmadı.okulunu ve sınıfını değiştirin belki oradaki insanlardan rahatsız, daha seveceği arkadaşlıklar edinirse belki düzelir..
ev için de olduğu surece çocuk hep yanımızda abisi var lise çağında ama o da hep futbol antremanında annanemde teyzemlerde kalıyor ve kuzenim ananemle yatıyor. Evimiz mıstakil yani benim evlenmeden oncekie vim alt katta teyzemler üst katta annemler oturuyor yani çocuk ya annemlerde ya ananesi ve annesiyle birlikte o yüzden evde bişey olabileceğini düşünmüyorum. Ben okulda mı acaba tacize uğruyor diye düşündüm. Ama o seçeneği de eledik.
dediğim gibi onu korkutan belli birşey yok dımut bileyden korkmuyor. ya da birinden korkmuyor. annesi yokken birden daralfığını boğulduğunu karnına ağrı girdiğini çok korktuğunu soyluyor.9 yaşinda çocuk neyden korktuğunun farkinda olmasi lazim aslinda. Konuşmak lazim.
tumorun bu tarz şeylere sebebiyet verdiğini bilmiyordum hemen bir norologla randevu ayarlayacağım.Allah korusun ama beyninde bir problem olabilir, nörolog ile vakit kaybetmeden görüşün.
tumorun bu tarz şeylere sebebiyet verdiğini bilmiyordum hemen bir norologla randevu ayarlayacağım.
okul açıldıktan 3 ay sonra. Oldu.Üç sene önce ne zamana denk geldi bu korkular peki ? Belki üç sene önce bir istismar vakası oldu okulda vs. ? Korkudan söyleyemeyip bastırıyor olabilir mi ?
okul açıldıktan 3 ay sonra. Oldu.
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum
Sanki ağır bir panik atak geçiriyormuş gibi ama tabi ben sadece okuduklarımdan yola çıkıyorum bir bilgim de yok zaten de , senelerce pskolog gezmişsiniz onların bir tanı koyması gerekiyordu çoktan.
İnşallah atlatır en kısa zaman da
Son gittikleri doktor panik atak dedi zaten dediğiniz gibi tarmvaya bağlı bir panik atakmış ama bu yavru hep böyle ilaçlarla mı duracak.
hayır geceleri gayet guzel uyuyor bazen uykusında konuşuyor. konuşmaları da hep o gun yaptıkları oluyor :)Gece uykuları nasıl ? Atak var mı ?