• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşında alkol komasına girdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$9-yasinda-alkol-komasina-girdi-4223211.Jpeg

İngiltere’de bir kız çocuğu internetteki son çılgınlıklardan “NekNomination” yani “iç içebildiğin kadar” akımına katılmak istedi ve sosyal medyadaki tavsiyeleri dinledi. Sonunda hastaneye kaldırılan küçük kız alkol komasına girdi.

9 yaşında alkol komasına girdi

Rhiannon Scully adındaki küçük kız, interneteki direktifler doğrultusunda aşırı votka ve viski içti. Hastanelik olan kızın annesi Scully, kızını okul üniformaları ile evin içinde çıldırmış vaziyette elektrikli motosikletle dolaşırken buldu.

Kızının alkol komasına girdiğini fark eden 32 yaşındaki anne Michelle Scully, Rhiannon’u hemen hastaneye kaldırdı.

Midesi yıkanan küçük kız hastanede tedavi oluyor. Daha önce “NekNomination” sitesine üye 3 genç, alkol komasına girdikten sonra hayatını kaybetmişti. milliyet

Bir de tadı çok çirkin nasıl içmiş küçük kız onu
Tatlı bir şey olsa :53:

Bir de internetten büyüklerinden direktif almış. Büyükleri de zevkle vermiş. Bunlar normalse ben kesinlikle çağın gerisindeyim.

haberin başlığını görünce kesin ingiltere diye düşünmüştüm bu tip haberler ve garip taciz vaakalrı burdan mı çıkıyo ne

9 yaşındaki bir kız daha akıllı olmalıydı, bizim kızlar bu tongaya düşmezdi bence

ailede alkolu orta da bırakmamalıydı

Böyle aile mi olur?
Afedersiniz ama böyle şeylerde hoşgörü gösteremiyorum. İçimden ağır konuşmak geliyor.
9 yaşında bir sabinin internetle, alkolle ne işi olur. Tamamen aile boşlaması, ihmalsizliği.:47:

Back