9 subat dunya sıgarayı bırakma gunu!

derin_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
9
0
Ben uzun suren bir donemden sonra birakma girisimlerim defalarca kez oldu ama 4-5 gun den ileri gidemiyorum
Kafada bitirmenin ustesinden gelemiyorum bir hafta bile sigara icmeden duramiyorum bir dursam gunler gecse kendime guvenip kolay kolay tekrar baslamicam biliyorum
Cok sey okudum cok hazirlandim yilmadim pes etmedim kendime bugun tarih olarak belirledim Cok anlamli ve guzel bir gun Umuyorumki isteyen herkes bu illetten bir an once kurtulur
Bugun eminim bir cok birakan olucaktir birbirimize destek olalim herkese kolay gelsin

ya ben bıraktım üçüncü günüme girdim,ilk bıraktğımda ki isteksizlik şu anda yok,arada beynim sanki bulanıyor sanki oruçluymuşum gibi bir his var, demekki oruçluykende, sigaranın sersemliği varmış üstümde açlığın değil.Ama ben çok azimliyim bırakmak i,çin hele bukadar saat içmeyince, of of kendime gaz veriyorum sende öyle yap canım da inşallah kurtulalım.

biliyormusunuz kızlar ben günde iki paket içiyordum ve başlayalıda yirmi yılı geçti.Allah'ım sen hepimizi kurtar,amin.

3. gunumdeyim Daha once bir cok kez birakim ama hep iskence hep burukluk icinde oldu bu birakmalarim. Onsuz hayat gecermi modundaydim Dun gece kendime zamana yirdim ve Allen Carr in videosunu sindire sindire defalarca kez izledim ve bu sefer bir cumle beni kendine cekti ve o an gozlerim doldu. Kesinlikle bir daha baslamayacagim biraktigim icinde o kadar mutluyumki ! Iskence degil bu zevk oldu benim icin. Bundan sonra hayatim boyuncada o pis seyin esiri olmayacagim ne mutlu bana su an mantigi anlayarak birakiyorum hic bir tedaviye girmeden para harcamadan bu isten kurtuldum 3. gunum ve ben tamamen biraktim diyebiliyorum cunku kendimden cok eminim.. Olaki ictim onuda yazarim ama icicegmi sanmiyorum

bu arada kilit cumle suydu HAYATIM BOYUNCA SONUNUN DOGRU OLDUGU TEK KARAR BENIM ICIN , BIR KAYIBIM OLMAYACAK HAYATTAN HIC BIR SEYDEN ODUN VERMEYECEGIM HAYATIMA KALDIGIM YERDEN DAHA MUTLU DAHA SAGLIKLI DEVAM EDEBILECEGIM VE BEN BU SANSA SAHIBIM HIC BIR KAYIBIM YOK AMA COK KAZANCIM VAR SIGARA HER AKLIMA GELDIGINDE IYIKI ICMIYORUM DIYORUM INANIN BUNU ICTENLIKLE TUM SAMIMIYETIMLE SOYLUYORUM

Allen Carr in videosuyla ben yeniden dogdum darisi insallah isteyen herkese..

X