• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Nisan Kız isteme Resimler

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
öncelikle herkese fikir verdiği için tesekkür ederim. çok güzel bi gün geçirdim hersey mükemmel oldu önceden planlamanın bana çok faydası oldu . çok heycanlanıyo insan ama çok güzel bi anı olarakta kalıcak hep aklımda ogece:) ilkten herkes geldi oturdular bi 10dk sora ben kahveleri yapmaya gttim daha doğrusu mutfaga gttim herseyi arkadaslarım hallettiler onlar olmasa cok zorlanırdım o heycanla kahve yapamazdım çok sağolsun hepsi . sora tek tek dagıttım askımın kahvesine tuz,karabiber kimyon ve sumak attım :) hepsinide içti :) sora çikolatadan dağııtım çiçekleri suya koydum ama aşkım annemede bi buket yaptırmıştı onu koydum vazoya güllerimi kurutup saklıcam :)sora isteme oldu sora herkesin eli öpüldü tek taşım takıldı ardından annem börek kurabiye filan yapmştı onları servis yaptım o ara hersey cok cabuk gecti bi baktım hazırlandılar kalkıyolar bol bol resim çekildi hersey çok güzeldi :) sora biz 4e kadar uyumadık kızlarla sohbet ettik . darısı herkesin basına çok güzel ve çok harika bi geceydi :)simdi 21 mayıstaki nişanıma hazırlanıyorum .. :):16: $DSCF2729.jpg $IMG_1347.jpg $DSCF2785.jpg $DSCF2761.jpg $DSCF2746.jpg $Fotoğraf0260.jpg $DSCF2745.jpg $DSC05608.jpg $DSCF2737.jpg $IMG_1349.jpg

nekadar mutlu bakıyosunuz masallah
sorunsuz oldugu cok bellı darısı nısanın dugunun basına
mutluluklar...

çok güzel görünüyosun cnm mululugun daim olur inşallah

allah tamamına erdirsin düğün ne zaman:) (klasik sorudur ben sorayım dedim):71:

allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun mutluluğunuz daim olur umarım...:nazar:
nişan fotolarını da bekliyoruz bak:34:

hayırlı uğurlu olsun inşallah.. nişanımız aynı gün olucak ama ben,m isteme töreni nişandan bi gün önce olucak.. o gün için yapın veya yapmayın dediğin şeyler var mı ben çok paniğim bişeyler ters gidecek diye yaa:18::18:

çok teşekkür ederim kızlar . inşallah darısı herkesin başına :) nişan fotolarını da koyarım tabi düğüne bizim daha var üniverstede son senemiz bu sene benimde aşkımında zaten aynı sınıftayız :) o askere gtcek dönünce bakıcaz işte iş durumuda önemli tabi. canım benim tavsiye edeceğim tek sey mutlaka 3 yada 4 tane arkadasını mutlaka cağır cünkü benim her işime onlar koştu o heycanla kahve yapmayı unut hep güler yüzlü ol . odada ara sıra oturdum ben. hep mutfak salon arasında git gel arkadaslarını yada akrabalarından kuzeni,n fln varsa onlarda mutlaka bol bol fotoraf çeksin cünkü zaman cok cabuk gecio geriye bitek onlar kalıyor. :)

fotoraflardan belli oluyor zaten mutlulugunuz... :nazar:
umarim bundan sonrada hersey istedigini gibi olur...
allah tamamina erdirsin..

Back