Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varikosel ameliyatı oldu 6.aya giriyoruz. hormon tedavisi dedi kan testlerine baktık normal çıktı klomen verdi 3 ay sonra tekrar gelin dedi. bu durumda hiç mi olmazCok zor gibi görünüyor canim.doktor ne diyor.
Zor canım ama imkansız değil tabiki Allah büyük ol derse olır benim eşimin ilk testi 0 spermdi azosperm dendi ikinci 15 milyon şuan 45 milyon çok şükür bu değişkenlik gösteren bi durum takviyelerle bile çoğalabilir içini ferah tutbayanlar 9 milyon sperm ve ileri hızlı her. %0 olupta hamile kalan var mı :/
ikimiz de bi hayli yorulduk duaya kaldı işimiz biraz yükselme olsa en azından aşılamaya ikna etmeye çalışcam. o tutar mı kiCanim hiz 0 oldugu icin ihtimal cok düsük ama takviyelerle artar belki.benim esimde hiz %80 civarinda ama yinede olmuyo.nasip kismet umudunu yitirme yinede.
rabbime kaldı artık inşallah daha fazla geçmeden olur çok zorZor canım ama imkansız değil tabiki Allah büyük ol derse olır benim eşimin ilk testi 0 spermdi azosperm dendi ikinci 15 milyon şuan 45 milyon çok şükür bu değişkenlik gösteren bi durum takviyelerle bile çoğalabilir içini ferah tut
Hic belli olmaz canim asilamada tutabilir normalde olabilir.nasip kismet.ikimiz de bi hayli yorulduk duaya kaldı işimiz biraz yükselme olsa en azından aşılamaya ikna etmeye çalışcam. o tutar mı ki
kısmet kuzum hayırlısıylaHic belli olmaz canim asilamada tutabilir normalde olabilir.nasip kismet.
Biz 3 yıldır uğraşıyoruz canım. şuan sarımsak nondoX ve klomen keçiboynuzu pekmezi , kaynatıp suyunu veriyorum arada bide çakşır kökü uyguluyorum eşime bakalım mayıs başı kontrole gidicez eğer o zamana kadar olmazsa bebek aşılama için eşimi ikna edicemBizimde aynı öyle çıktı sonucumuzdemek çok zormuş off napcaz hiç blmyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah
![]()
Canım doktor çok şükür normal dedi eşimin sonucu normal çıktı bendede bi anti tpo ve tsh yüksek çıktı onu düşürmek için doktora gidcm başka bi problemim yokmuş tsh düşünce kendiliğinden hamile kalırmışım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ❤Biz 3 yıldır uğraşıyoruz canım. şuan sarımsak nondoX ve klomen keçiboynuzu pekmezi , kaynatıp suyunu veriyorum arada bide çakşır kökü uyguluyorum eşime bakalım mayıs başı kontrole gidicez eğer o zamana kadar olmazsa bebek aşılama için eşimi ikna edicem![]()
sizin sonuçlar nasıl çıkmıştı eşinizdeCanım doktor çok şükür normal dedi eşimin sonucu normal çıktı bendede bi anti tpo ve tsh yüksek çıktı onu düşürmek için doktora gidcm başka bi problemim yokmuş tsh düşünce kendiliğinden hamile kalırmışım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ❤
sizin sonuçlar nasıl çıkmıştı eşinizde
aşılama yapmıyorlar canım bızım de aynı hemen hemen sayı ama dırek tüp bebek diyorlarBiz 3 yıldır uğraşıyoruz canım. şuan sarımsak nondoX ve klomen keçiboynuzu pekmezi , kaynatıp suyunu veriyorum arada bide çakşır kökü uyguluyorum eşime bakalım mayıs başı kontrole gidicez eğer o zamana kadar olmazsa bebek aşılama için eşimi ikna edicem![]()
s bu durumda zaten aşılama olmaz 15 milyon yapın aşılama olur demişlerdi geçen sene bakalım 3 aya kadar duruma bakıcaz inşallah aşılama durumuna gelirizaşılama yapmıyorlar canım bızım de aynı hemen hemen sayı ama dırek tüp bebek diyorlar
hadi inşallah bize 35 milyon demişlerdis bu durumda zaten aşılama olmaz 15 milyon yapın aşılama olur demişlerdi geçen sene bakalım 3 aya kadar duruma bakıcaz inşallah aşılama durumuna geliriz
Valla normal dedi canım bilmiyorum kafam çok karışıkileri 0 ama normal mi dedi o zaman bizimde öyledir değil midir :/