Merhaba canim. Bende agustos sonlari zayiflamaya baslamistim ozaman ben 69 kiloydum bel bolgem basenlerim kalinlasmisti yasim 19 boyum 1,70. Ilk hafta dort gun boyunca tek hurmali yogurt yedim sabahta sekersiz cay ve iki dilim kepek ekmegi, oglen aksam hurmali yogurt. Bu dort gunde sporsuz sadece garsonluk yaparak 67 kiloya yakin dustum.
Arada ip atladim gunde 150,200 kere zipladim. Sonra hurmayi birakip aynen gene o kahvalti sekli ama oglen, aksam sadece hindi etli salata yedim hindi eti derken kebapcida gArsonum ya. Hindi eti doner ve balik boldu. Arada salatamin uzerine suzulmus tonbaligi koyup yerdim. Bazen hindi gogsunu kizartirdim az yagla mantar soganla falan. Limonlu su, ilik su icerdim. Gazli,sekerli icecek hic icmiyoreum. Beyaz ekmek abur cuburu kestim, gunde iki kere yesil cay iciyordum salllama. Derken o ilk ayda 4 kilo verdim.
Ama sonra durdu kilo verisim yavasladi zarzor 65 duz oldum zarzor 64 oldum.
O diger iki kiloyu vermem iki ay surdu arada biraktim dedim metabolizman desin hersy normal gene hizlansin dedim sonra gene basladim gene oyle gitmedi cok az gitti. Simdi en azindan duz 63 oluyum diyorum en son adetlerim gelmeden once 63,200 dum ama istahim cok artti abur cubur kizartilmis patates cok cekti canim tamam diyip gene biraktim adetler bitti simdi 63 olmak icin gene bu hafta baslayacam yani yarim kilo benim iki uc haftami aliyor spor yapasikda yok tek calisyrm gunluk dokuz saat ayaktayim . Bugun gene baslayacm 63 olacam ama gogus bolgem kucuk ondan kimse daha fazla zayiflamami istemiyor. Belki doktora giderim goguslerimin buyumesi icin oneri alirim baktim buyuyorlr gene 60 olmaya calisirim. Ama 5,6 kilonun cok faydasi oldu artik dar kot giyince siritan kalcam sisen bacaklarim yok kendime guvenim artti bacaklarim baya inceldi sadecw birazcik kalca kalmis onun icinde en az 61 60 olmaliyim.
Anlayacagin boyle bir hedefin varsa acele etme hemen gitsin deme hemen kilo kaybedip tekrar gene alanlar var arada hep elmani kalorisiz seyleri ye yemezsen metabolizma ac kalmaktan korkar durur ve kilo veremezsin. 3 ayi goz onune al her ilk ay 4kilo verecem de diger aylarda yavaslar diye hedefi dusur iki kilo yap
Umarim yardimci oldum:)