9. Haftalık keseye göre cinsiyet tahmini olan var mıdır♥️

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
29
Merhaba hanımlar. Öncelikle Rabbim bana ve tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Ben 9 haftalık hamileyim. Ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini olan var mıdır

Eklentiler

• IMG_6384.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 484
merhaba canım keseye göre tahmin yapicam erkege benzettim ben tabi Allah gonlune gore versin hayirli eli ayagi duzgun olsun

Birşey soracam karnınızın soluna mı bastırdı ultrasonda

8 haftalık cinsiyet tahmini

Eklentiler

• IMG20240401144722.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 267
Banada bakarmısınız çok merak ettim

Eklentiler

• IMG_0798.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0798.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 73
Banada bakabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_4980.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4979.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar yeni katıldım buraya sırf bu yüzden
Sizlerin yorumu çok önemli benim için
8 hafta 3 günlük bebiş kızlar sizce erkek mi kızmı Sağlıkla gelsin ama çok merak ediyorum

Eklentiler

• 98512E81-3B59-4461-BF5D-A91DDCC4AA80.jpeg
    366 KB · Görüntüleme: 109
Ewet cinsiyeti kız. 9 haziranda doğum yaptım. Malesef 30. Haftada suyun azalması sonucu erken geldi kızım. Şuan 36 gündür küveste. Çok zor. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum. Lütfen dua edin
Rabbim şifasını verir inşallah canım üzülme şuanda artık normal benim bebeğim 2 ay yattı gününde olmasına rağmen sen sıkıntı yapma annesi o kuzular hissediyor duanı et sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Ewet cinsiyeti kız. 9 haziranda doğum yaptım. Malesef 30. Haftada suyun azalması sonucu erken geldi kızım. Şuan 36 gündür küveste. Çok zor. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum. Lütfen dua edin
Sagsaglim kucağınıza alirisniz inşallah Allah güzel günlerini göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…