merhaba canım keseye göre tahmin yapicam erkege benzettim ben tabi Allah gonlune gore versin hayirli eli ayagi duzgun olsunMerhaba hanımlar. Öncelikle Rabbim bana ve tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Ben 9 haftalık hamileyim. Ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini olan var mıdır
Banada bakarmisinizzzmerhaba canım keseye göre tahmin yapicam erkege benzettim ben tabi Allah gonlune gore versin hayirli eli ayagi duzgun olsun
Birşey soracam karnınızın soluna mı bastırdı ultrasondaMerhaba hanımlar. Öncelikle Rabbim bana ve tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Ben 9 haftalık hamileyim. Ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini olan var mıdır
canim bunu da kiza benzettim yine hayirlisini dilerim de kiz sanki yine ogrenince yazarsin.Banada bakarmisinizzz
Yuzde kac sencecanim bunu da kiza benzettim yine hayirlisini dilerim de kiz sanki yine ogrenince yazarsin.
Amin sağol canımmerhaba canım keseye göre tahmin yapicam erkege benzettim ben tabi Allah gonlune gore versin hayirli eli ayagi duzgun olsun
Hayır hep sağ tarafaBirşey soracam karnınızın soluna mı bastırdı ultrasonda
Canım seninki erkek bence8 haftalık cinsiyet tahmini
Banada yaparmisin canm 8 haftalkdimerhaba canım keseye göre tahmin yapicam erkege benzettim ben tabi Allah gonlune gore versin hayirli eli ayagi duzgun olsun
Belli oldu mu cinsiyetHayır hep sağ tarafa
Ewet cinsiyeti kız. 9 haziranda doğum yaptım. Malesef 30. Haftada suyun azalması sonucu erken geldi kızım. Şuan 36 gündür küveste. Çok zor. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum. Lütfen dua edinBelli oldu mu cinsiyet
Rabbim şifasını verir inşallah canım üzülme şuanda artık normal benim bebeğim 2 ay yattı gününde olmasına rağmen sen sıkıntı yapma annesi o kuzular hissediyor duanı et sağlıkla alırsın inşallah kucağınaEwet cinsiyeti kız. 9 haziranda doğum yaptım. Malesef 30. Haftada suyun azalması sonucu erken geldi kızım. Şuan 36 gündür küveste. Çok zor. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum. Lütfen dua edin
Sagsaglim kucağınıza alirisniz inşallah Allah güzel günlerini göstersinEwet cinsiyeti kız. 9 haziranda doğum yaptım. Malesef 30. Haftada suyun azalması sonucu erken geldi kızım. Şuan 36 gündür küveste. Çok zor. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum. Lütfen dua edin