• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık gebelikte kanama?

Dediyy

Çoğul tontikolar..
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
5.630
14.517
198
Bu akşam peçeteye biraz kan geldi bi kaç defa geldi bi sorun var mıdır sizce? 6.haftada kahve lekeler olmuştu ondan beri progestan kullanıyorum ama bu kanama neden oldu anlamadım.

Bu akşam peçeteye biraz kan geldi bi kaç defa geldi bi sorun var mıdır sizce? 6.haftada kahve lekeler olmuştu ondan beri progestan kullanıyorum ama bu kanama neden oldu anlamadım.
Bence hemen bi acilen git canım benimde çok az kanamam geldi Dr aradım bi şey olmaz dedi hemen acile gittim kürtaj oldum bebeğin kalp atışı yoktu 11 haftalıktı herkezin aynı olmaz tabi korkutmam istemem seni ama acile git bi baktır için rahat etsin

Bence hemen bi acilen git canım benimde çok az kanamam geldi Dr aradım bi şey olmaz dedi hemen acile gittim kürtaj oldum bebeğin kalp atışı yoktu 11 haftalıktı herkezin aynı olmaz tabi korkutmam istemem seni ama acile git bi baktır için rahat etsin
Yok korkmam ya korku moduna girmiyorum hemen böyle kanamalar normalde olabiliyor o yüzden ama fikir almak istedim. Bebeğin kalp atışı durduğu icin mi kanaman olmuştu senin?

Canım artarda rengi tam kırmızı olursa kork şimdilik yat uzan mümkün olduğu sürece kalkmamaya gayret et ben bi düşük yaşadım şimdi yine hamileyim henüz 1 haftalık ama korku işte yataktan çıkmıyorum

H
Canım artarda rengi tam kırmızı olursa kork şimdilik yat uzan mümkün olduğu sürece kalkmamaya gayret et ben bi düşük yaşadım şimdi yine hamileyim henüz 1 haftalık ama korku işte yataktan çıkmıyorum
Hayırlı olsun allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Bende uzanıyorum akşamdan beri progestanda kullanıyorum zaten bi sıkıntı olmaz inşallah. Düşüğü kaç haftalıkken yaşadın ne kaynaklıydı?

Yok korkmam ya korku moduna girmiyorum hemen böyle kanamalar normalde olabiliyor o yüzden ama fikir almak istedim. Bebeğin kalp atışı durduğu icin mi kanaman olmuştu senin?
Önce kahverengi lekelenmelerim oldu sonra Dr bi jel verdi porestegan onu kullandım bitti sonra peçeteye az az kanama geldi Dr aradım bi şey olmaz o ilaçtan al kullan dedi akşam oldu kan ara ara peteçeye kan geliyordu acile gittim baktılar bebeğin kalp atışı yok kürtaj dediler canım artık ne zaman öldü karnında bilmiyorum benim düşüme tehlikem yoktu kese gayet iyi yerinde demişti doktorum

H

Hayırlı olsun allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Bende uzanıyorum akşamdan beri progestanda kullanıyorum zaten bi sıkıntı olmaz inşallah. Düşüğü kaç haftalıkken yaşadın ne kaynaklıydı?
4-5 haftalıktı canım öğrendim iki gün sonra düşmeye başladı işte kanama felan oldu sebebine gelince şöyle tahmin ediyorum bi rahatsızlığımdan iğne vuruldum doktor gebelik var mı dedi bildiğim kadarıyla yok dedim iğne yaptı bide tamda o sırada ev taşıdık ağır taşı temizlik yap uzan uzanabildiğin kadar derken kaybettim canım işte

Önce kahverengi lekelenmelerim oldu sonra Dr bi jel verdi porestegan onu kullandım bitti sonra peçeteye az az kanama geldi Dr aradım bi şey olmaz o ilaçtan al kullan dedi akşam oldu kan ara ara peteçeye kan geliyordu acile gittim baktılar bebeğin kalp atışı yok kürtaj dediler canım artık ne zaman öldü karnında bilmiyorum
Çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın zor bi durum. Devam ederse bende gitmeyi düşünüyorum. Peki adet olunca bi ağrı olur ya sanki öyle bi ağrı var sende de var mıydı böyle bi şey

4-5 haftalıktı canım öğrendim iki gün donra düşmeye başladı işte kanama gelan oldu sebebine gelince şöyle tahmin ediyorum bi rahatsızlığımdan iğne vuruldum doktor gebelik var mı dedi bildiğim kadarıyla yok dedim iğne yaptı bide tamda o sırada ev taşıdık ağır taşı temizlik yap uzan uzanabildiğin kadar derken kaybettim canım işte
Geçmiş olsun allah şimdikine saglık versin. İlk zamanlarda düşmüş ağır falan kaldırmışsın iğne derken onlarla alakalı olabilir tabi. Şimdi dikkat et de iş falan yapma yat sen en iyisini yapıyon.

Çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın zor bi durum. Devam ederse bende gitmeyi düşünüyorum. Peki adet olunca bi ağrı olur ya sanki öyle bi ağrı var sende de var mıydı böyle bi şey
Karnımda ağrı vardı zaten o yüzden telaşlanıp acile gittim

Geçmiş olsun allah şimdikine saglık versin. İlk zamanlarda düşmüş ağır falan kaldırmışsın iğne derken onlarla alakalı olabilir tabi. Şimdi dikkat et de iş falan yapma yat sen en iyisini yapıyon.
Allah razı olsun kocam kahvaltıma yemeğine kadar hazırlıyor kalkmıyorum inşallah birşey olmaz canım ya

Karnımda ağrı vardı zaten o yüzden telaşlanıp acile gittim
Bende çok rahatsız edici bi şey yok normalde de vardı bu agrı o var sadece ekstra bi rahatsız edici bi şey yok inşallah önemli bi şey degildir. Devir teslim kanaması falan da olabiliyomuş bu zamanlarda benim aklıma o geliyo normal bi kanama diye düşünüyorum.

Bende çok rahatsız edici bi şey yok normalde de vardı bu agrı o var sadece ekstra bi rahatsız edici bi şey yok inşallah önemli bi şey degildir. Devir teslim kanaması falan da olabiliyomuş bu zamanlarda benim aklıma o geliyo normal bi kanama diye düşünüyorum.
Herkezin farklı oluyor canım tabi çok yoğun kanaması olupta bebeğe bi zararı olmadan doğum yapanlar var Rabbim inşallah senide Yavrunuda korusun ilk gebeliğin mi senin

Benimde iki gebeliğimde olmuştu ilki malesef olmadı kalp atımı durmuş ikincisi çok şükür 1 yaşında şimdi sağlıklı olan gebeliğimdede lekelenmem oluyordu

İlk haftalarda lekelenmeler kanamalar oldu, sonra igneler progestan takviyeleri cok sukur 8. Haftada bitti lekeler bir daha olmadi bazen olabiliyor bazen durabiliyor cok korkmamak lazim ama tabi bosvermemek te gerekiyor ben ilk bebegini kalp durmasi sonucu kaybetmis biri olarak (en ufak bir lekelennem olmamisti gebeligim boyunca)boyle bir durumda doktorumu arar ve mumkunse gidip bir baktirirdim.

Benimde iki gebeliğimde olmuştu ilki malesef olmadı kalp atımı durmuş ikincisi çok şükür 1 yaşında şimdi sağlıklı olan gebeliğimdede lekelenmem oluyordu
Allah bağışlasın normal lekelenmeler de olabiliyor tabi bi sıkıntı olmuyo o zaman. İlkinde kanamanız nasıl olmuştu ağrı falan var mıydı?
İlk haftalarda lekelenmeler kanamalar oldu, sonra igneler progestan takviyeleri cok sukur 8. Haftada bitti lekeler bir daha olmadi bazen olabiliyor bazen durabiliyor cok korkmamak lazim ama tabi bosvermemek te gerekiyor ben ilk bebegini kalp durmasi sonucu kaybetmis biri olarak (en ufak bir lekelennem olmamisti gebeligim boyunca)boyle bir durumda doktorumu arar ve mumkunse gidip bir baktirirdim.
Senin hikayeni biliyom abla kanka olduk artık özelden konuşa konuşa:) dün akşam bi kere geldi ondan sonra gelmedi şu an da da çok hafif sulu kahve bi sıvı geliyo ara ara hormonlar plasenteya devredildiği zaman da kanama lekelenme olabiliyomuş bu haftalarda bende odur diye düşünüyorum. Panik yapmadım henüz önemli bi şey değildir diye düşünüyorum dinleniyorum, progestanı zaten kullanıyorum falan. Devam ederse giderim dedim sıkıntılı bi şey olmadı şimdilik o yüzden beklemedeyim bakalım normal bi şeydir umarım.

Bana doktor bir pedi doldurmuyorsa kanama korkulacak bir şey yok bir iki damla olabilir demişti.Ama sen yine de doktora bir git bence.

Back