Merhabalar ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve cinsiyetini çok merak ediyoruz rica etsem tahmin yapabilien arkadaşlar bizimde ultrason fotomuza tahminde bulunabilirler mi ? İlk günden beri içime kız doğuyor ama eşimde erkek hissediyorum diyor çok merak ediyoruz Tahminlerinize ve teorilerinize ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
- Konu Sahibi mrvcku
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bebekcinsiyet 9 haftalık cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2024
- 3
- 1
- 1
- 22
Merhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)Heyecanını anlıyorum ama çok küçük daha bebiş, kese şekli de çok net çıkmamış Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Oy maşallah subhanallah tamamen tahminimi söylüyorum, erkeğe benziyor. Rabbim sağlıcakla versin de erkek kız hiç farketmezMerhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)Eki Görüntüle 3471936
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Bu da benimki teyzesi, sen bir tahminde bulunur musunMerhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)
Eklentiler
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
Bence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık olduBu da benimki teyzesi, sen bir tahminde bulunur musun
Eklentiler
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Erkek oldu kızBence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık oldu
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
Ay minnoş benimki göstermedi rüyada gördüm ama insan heyecanlanıp merak ediyor hayırlı olsun şimdidenErkek oldu kız
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
Ay minnoş benimki göstermedi rüyada gördüm ama insan heyecanlanıp merak ediyor hayırlı olsun şimdiden
Benim minnoşa da bak teyzesiErkek oldu kız
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Pamuğum sanki erkek gibi geldi bana, teyzoşu onu yesin. Sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiiiizBence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık oldu
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
İnşallah ya devlet hastanesinde ultrasonları çok kötü bugün hastaneye gittim korktum kalp atışını bile zor duyuruyorlarPamuğum sanki erkek gibi geldi bana, teyzoşu onu yesin. Sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiiiiz
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Niye korktun kiİnşallah ya devlet hastanesinde ultrasonları çok kötü bugün hastaneye gittim korktum kalp atışını bile zor duyuruyorlar
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
Ya sesi çıkmıyor ultrasonun sanki kalp atışı yokmuş gibi çok kötüydü zaten ultrasonda da çok kötü görünmüyor kesesi de kendisi de bulanık görünüyor o yüzden özeller şuan en iyisiNiye korktun ki
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Ya sesi çıkmıyor ultrasonun sanki kalp atışı yokmuş gibi çok kötüydü zaten ultrasonda da çok kötü görünmüyor kesesi de kendisi de bulanık görünüyor o yüzden özeller şuan en iyisAllah korusun kendini korkutma
Allah korusun kendini korkutma asla her zaman ferahlık ve güven içinde olmalıyız. İlk bebeğimiz senin de benim ilk bebeğim
- 20 Eylül 2024
- 118
- 21
- 13
- 20
Aynen öyle ya çok bekledik bunun için değdi valla ben bebişim için herşeye katlanmaya hazırım ki sen de öylesindir umarım sağlıklı şekilde doğarlar kucağımıza alırızAllah korusun kendini korkutma asla her zaman ferahlık ve güven içinde olmalıyız. İlk bebeğimiz senin de benim ilk bebeğim
Tahmin eder misiniz benimkinideErkek oldu kız
Eklentiler
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Maşallah lokuma içimden erkek geçti çünkü aynı benim oğlumun ultrason görüntülerine bakıyor gibi hissettim. Çok benziyor, arkadan olan görüntüsü hele kiTahmin eder misiniz benimkinide
Gerçekten mi insallah gönlümüzden geçen erkek nasip bakalımMaşallah lokuma içimden erkek geçti çünkü aynı benim oğlumun ultrason görüntülerine bakıyor gibi hissettim. Çok benziyor, arkadan olan görüntüsü hele ki
- 20 Aralık 2022
- 1.314
- 1.295
- 63
- 28
Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten mi insallah gönlümüzden geçen erkek nasip bakalım
yaa maşallah bende çok merak ediyorum, bana da tahminde bulunabilir misiniz bu fotoda 12+5, kız gibi hislerim ama Rabbim bilir tabiRabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin