• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.haftada bebeğin cinsiyeti tahminedilebilirmi????

hocalar biliyor ama söylemiyorlar ,

çünkü kız diye aldırmak isteyen çok oluyor ,

ben 7 haftalık kalp atısı duran bebege kürtaj oldum ,

dr da erkek bebekleri çok severdi gitti erkek bebek demiş ablama , çok üzüldüm demiş ,

kısmet değilmiş

dr da erkek bebekleri çok severdi gitti erkek bebek demiş ablama , çok üzüldüm demiş ,

kısmet değilmiş
15. Hafta gibi dış genital oluşuyor ama küçük olunca gözükmüyor bırde aldırmak yasak
7 haftalık bebeği görmesi mümkün değil cünkü daha bebek görüntüsü bile yok cinsiyeti nasıl görsün

15. Hafta gibi dış genital oluşuyor ama küçük olunca gözükmüyor bırde aldırmak yasak
7 haftalık bebeği görmesi mümkün değil cünkü daha bebek görüntüsü bile yok cinsiyeti nasıl görsün

keseden anlıyorlar canım ama dile getirmiyorlar , türk milleti zihniyet belli çünkü

kısmet değilmiş
7 haftalık görüntüsü bacaklar kısa yolu kesesi var cinsiyet ılk önce kızsa yumurtalıklar oluşmaya başlıyor vs en son dış genital oluşuyor
Bende sağlık sorunu nedeniyle mecburi kürtaj olmuştum 7. Haftada oda mecburı sebep olmasa almıyorlar her ne ise cinsiyeti belli mi dediğimde hayır dış genıtalı bu haftada gelısmıyor mm bebek cinsiyet gözükmez dedi

Eklentiler

• 0EF2E6DB-C5FC-41F1-80BB-471F8E3609F9.webp
    0EF2E6DB-C5FC-41F1-80BB-471F8E3609F9.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 455
keseden anlıyorlar canım ama dile getirmiyorlar , türk milleti zihniyet belli çünkü
Yok canım o da net değil çünkü 3 çocuk doğurmuş ıkısınde kese yuvarlaktı kız 3. De fasulye gibiydi erkek sanıldı dr erkek demişti hatta ama oda kız

kısmet değilmiş
bna dktr önünde çıkıntısı da var dedi asistanıda doktor cıkınca bak ne gzel cinsiyetide söyledi hoca dedi dktr prof vajinal muayene,çıkıntı diyince erkek anladım ben, dogrudur heralde

Back
X