Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edilemez %100 demediği sürece ki diyemez net bı tahmin yok yarı yarıya kız yada erkek ben hala öğrenemedim9.haftada bebegin cinsiyeti tahminedilebilirmi dktr prof
15. Hafta gibi dış genital oluşuyor ama küçük olunca gözükmüyor bırde aldırmak yasakhocalar biliyor ama söylemiyorlar ,
çünkü kız diye aldırmak isteyen çok oluyor ,
ben 7 haftalık kalp atısı duran bebege kürtaj oldum ,
dr da erkek bebekleri çok severdi gitti erkek bebek demiş ablama , çok üzüldüm demiş ,
kısmet değilmiş
15. Hafta gibi dış genital oluşuyor ama küçük olunca gözükmüyor bırde aldırmak yasak
7 haftalık bebeği görmesi mümkün değil cünkü daha bebek görüntüsü bile yok cinsiyeti nasıl görsün
7 haftalık görüntüsü bacaklar kısa yolu kesesi var cinsiyet ılk önce kızsa yumurtalıklar oluşmaya başlıyor vs en son dış genital oluşuyorhocalar biliyor ama söylemiyorlar ,
dr da erkek bebekleri çok severdi gitti erkek bebek demiş ablama , çok üzüldüm demiş ,
kısmet değilmiş
Yok canım o da net değil çünkü 3 çocuk doğurmuş ıkısınde kese yuvarlaktı kız 3. De fasulye gibiydi erkek sanıldı dr erkek demişti hatta ama oda kızkeseden anlıyorlar canım ama dile getirmiyorlar , türk milleti zihniyet belli çünkü
Yok canım o da net değil çünkü 3 çocuk doğurmuş ıkısınde kese yuvarlaktı kız 3. De fasulye gibiydi erkek sanıldı dr erkek demişti hatta ama oda kız
Bu da her zaman doğru olmuyor yalnız.keseden anlıyorlar canım ama dile getirmiyorlar , türk milleti zihniyet belli çünkü
Amın canım herseyın hayırlısı olsun yiyeceği ekmek varsa oluyor ben uzun süre istemiyordum çok ağlamıştım yine oldu sürpriz oldu plansız gebelık verende alanda allahhayırlı olsun herşeyi rabbim bilir tabikiii ,
bna dktr önünde çıkıntısı da var dedi asistanıda doktor cıkınca bak ne gzel cinsiyetide söyledi hoca dedi dktr prof vajinal muayene,çıkıntı diyince erkek anladım ben, dogrudur heraldehocalar biliyor ama söylemiyorlar ,
kısmet değilmiş
Hayır maalesef çok erken9.haftada bebegin cinsiyeti tahminedilebilirmi dktr prof