9.hafta mide bulantısı

Hayal223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
17
2
1
28
Arkadaşlar yarın tam 9 hafta olacak aşırı kötüyüm neler denemedim ki Prilam asla fayda etmiyor Dr zofer 4mg verdi 3 gün biraz kesti sanki bugün oda zorluyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu yaşayanlar nasıl başa çıktınız

Arkadaşlar yarın tam 9 hafta olacak aşırı kötüyüm neler denemedim ki Prilam asla fayda etmiyor Dr zofer 4mg verdi 3 gün biraz kesti sanki bugün oda zorluyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu yaşayanlar nasıl başa çıktınız
Zencefil dene ince bi dilim dilinin ustune koyup bekle . Zencefil bana cok iyi geliyordu onun sayesinde biseler yiyodum. ( taze olucak)

Zencefil dene ince bi dilim dilinin ustune koyup bekle . Zencefil bana cok iyi geliyordu onun sayesinde biseler yiyodum. ( taze olucak)
Yok arkadaşım yaramıyor vallahi kafayı yiyeceğim ne kadar zor bi dönemmiş allahtan tek dileğim 12. Hafta geçmesi yoksa ben ne yaparım hiç bilmiyorum

kolaylıklar diliyorum.Hamilelik zamanı benim pek bulantım olmadı ama olan arkadaşlarımdan biliyorum bazen hiç bir şey işe yaramıyor. Doktor az ama sık beslenme biraz azaltabilir demişti o aklımda kalmış.

Back