Arkadaşlar bi yakınım tourch denen testi yaptırdı. Hamileliği 9. haftasında. Yarın doktora gidicek ama bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşsın istedik.
kırmızı ile boyadığım alanın pozitif çıkması bizi korkuttu. bu olağan mı, herkeste böyle mi olur? sizin testlerinizde değerleriniz nasıldı.
cevaplarınız için teşekürler.
hamilelikte istenen ilk testlermiş. internetten baktığımız kadarıyla igmler pozitifse sorun vardır demişler. bizim igm ler negatif. ama bizim kafamız ordaki 200 değeri normalmi?
anladım down sendromu yani tarama testi banada yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söylemişti evde olsaydım senin sonuçlarla karşılaştırırdım ama şuan annemdym gece gidicem eve
Kızlar bendende bu testi istedi doktorum. Yalnız laboratuvara sorduğumda ücreti 210 TL dediler. Anlamadığım bir nokta var başka bir özel hastanede sigorta karşılıyor dediler. Sizde böyle bir ücret ödediniz mi ? Birde sonucu ne zaman çıkıyor ?
Arkadaşlar bi yakınım tourch denen testi yaptırdı. Hamileliği 9. haftasında. Yarın doktora gidicek ama bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşsın istedik.
kırmızı ile boyadığım alanın pozitif çıkması bizi korkuttu. bu olağan mı, herkeste böyle mi olur? sizin testlerinizde değerleriniz nasıldı.
cevaplarınız için teşekürler.