• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 günlük bebeği öperek öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
9 günlük bebeği öperek öldürdü
  • T T T
02 Aralık 2015 Saat 00:04

Dokuz günlük bebeğini öpen anne ölümüne neden oldu. Ölüm nedenini öğrenince de kahroldu.

BEBEĞİNİ SADECE 9 GÜN SEVEBİLDİ

İngiltere’de ağzında uçuk bulunan anne 9 günlük bebeğini öpünce, virüs çocuğa bulaştı ve ölümüne neden oldu.

Manchester’da yaşayan Ruth Schofield, uçuğa neden olan herpes virüsünün yaratacağı tehlikeyi bilmediği için bebeği Jennifer’i öpmekte bir sakınca görmediğini söyledi.

Yapılan otopside, bebeğin virüsü kaptıktan iki gün sonra hayatını kaybettiği tespit edildi. 35 yaşındaki anne Schofield, bebeğinin, öpücüğüyle bulaşan virüs nedeniyle ölmesinden büyük üzüntü duyduğunu kaydetti ve yetkililerden, herpes simplex virüsünün yaratabileceği tehlikeler konusunda anneleri bilinçlendirmesini istedi.

Kaynak:MİLLİYET

http://www.magazinmedya.com/9-gunluk-bebegi-operek-oldurdu.html

annenin dudağında uçuk varmış, herpes virüsü kapmış yani bebek

yazık :( insanlar bilinçlendirilmeli bu konuda.bizim milletimizde bebek görsün şapur şupur.bende çok rahatsız oluyorum bu durumdan

yeni doğmuş bir bebekge annede olsak biraz hasas davransak.
Ben bunu bulduğum yerde insanların anlayışsız olduğunu düşünürdüm demek dünya geleni bir anlamadığımız şeyler var ...

Omrumde ucuk cikarmadim ama esimin hep cikar ucuk ciktiginda cocuklara 5 metreden fazla yaklasamiyor. Bunu her anne babanin bilmesi gerek aslında :KK43:

Kızılaya kan vermeye gittiğimde dudağımda uçuk var diye almamışlardı. O zamandan beri uçuk çıktığında bırakın bebeği koskoca insanları bile öpmüyorum. Anne de heyecandan düşünememiştir. Çok üzücü :(

günah be. nerden bilsin kadında öpmüş bebeğini olucak ya ?

günah be. nerden bilsin kadında öpmüş bebeğini olucak ya ?
Elbette kazayla insan ölüyor, şüphesiz şimdi en çok o annenin canı yanıyordur ama bebeklerin bağışıklık sistemi zayıftır, süt emdikçe güçlenir. O yüzden yeni doğanı öpmek fazla dokunmak iyi değildir.
Ben de çok olmasa da uçuk çıkaran biriyim ve bu yüzden de çocukları öpmem. Bunları bilmek önemli, sonra ölmekten beter olmaktansa önlem almak iyidir.

Elbette kazayla insan ölüyor, şüphesiz şimdi en çok o annenin canı yanıyordur ama bebeklerin bağışıklık sistemi zayıftır, süt emdikçe güçlenir. O yüzden yeni doğanı öpmek fazla dokunmak iyi değildir.
Ben de çok olmasa da uçuk çıkaran biriyim ve bu yüzden de çocukları öpmem. Bunları bilmek önemli, sonra ölmekten beter olmaktansa önlem almak iyidir.

haklısın.

Back