• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 9.günde 19 mm lik yumurta çatlar mıı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aydann40

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
30
8
6
Selam kızlar
Adetimin 5.günü klomene başladım, klomenin son günü(9.gün) kontrole gittim en büyüğü 19 mm yumurtam büyümüş görünüyordu.
İlacım bitti bugün tekrardan kontrole gittim (10.gün) büyük olan yumurtayı doktor göremediğini, şuan olmadığını söyledi ve 15 mm olan diğer yumurtaya bakalım dedi, ilişki verdi.
2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı
Sizce diğeri çatlamış olabilir mi
Adetin kaçıncı gününde oluyor

Benim 13. Gunde okadar buyumustu doktorum.ayni gin catlatma ignesi verdi

Selam kızlar
Adetimin 5.günü klomene başladım, klomenin son günü(9.gün) kontrole gittim en büyüğü 19 mm yumurtam büyümüş görünüyordu.
İlacım bitti bugün tekrardan kontrole gittim (10.gün) büyük olan yumurtayı doktor göremediğini, şuan olmadığını söyledi ve 15 mm olan diğer yumurtaya bakalım dedi, ilişki verdi.
2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı
Sizce diğeri çatlamış olabilir mi
Adetin kaçıncı gününde oluyor
Catlasa catlama sıvısı olmuş olur, görürdü diye düşünüyorum 🙏

Benim 9.gün 12 mm di istediğim büyüklüğe gelmemiş iğne vermiyorum gün aşırı ilişki olsun dedi tabi ben öyle diyince onemsemedim bu ayi çök iki gündür kasiklarim ağrıyordu ince ince öylesine test yaptım çıkacak umudu ile yapmadım ama testte hamile çıktım inanmadım 2 tane daha yaptım aynı şekilde onlarda da 2.çizgiyi gördüm hayırlısı birde ben klomeni kullanırken çörekotu bal ve tarcin kürü uyguladim

Benim 9.gün 12 mm di istediğim büyüklüğe gelmemiş iğne vermiyorum gün aşırı ilişki olsun dedi tabi ben öyle diyince onemsemedim bu ayi çök iki gündür kasiklarim ağrıyordu ince ince öylesine test yaptım çıkacak umudu ile yapmadım ama testte hamile çıktım inanmadım 2 tane daha yaptım aynı şekilde onlarda da 2.çizgiyi gördüm hayırlısı birde ben klomeni kullanırken çörekotu bal ve tarcin kürü uyguladim
Canım batina kaç gün var ve yumurta catladiginda akıntı nasıl oluyor

Benim adetim düzensizdir ocagin 19unda olmuştum ve ayın 1inde yoğun bir akintım oldu birkaç gün devam etti sonra durdu şimdi yine devam ediyor

Valla dediğim gibi düzensizdir adetim ocağın 19unda adet oldum şubatın 12sinda test yaptım cıktı şubatın birinde de aşırı akıntı vardi işte canim sen hesapla ben çok anlamıyorum ama 28 günde bir adet olan biri için 24 .gün yani adete 4 gün kala yapmışım ki benim 30 35i de buluyo bazen sende durumlar nedir var mi belirtin benim hafif kasiklarimda ağrı verdi ondan yapmıştım insallah seninde vardır sağlıcakla alırız kucagimiza

Back