• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gün kala

Eskigunler

Sabırla geleceğin günü bekleyeceğim bebegim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
1.468
918
38
34
Meraba bayanlar ben 8 eylülde adet oldum buay ovu testleri kullandim ve hergün ilişki oldu bu ay hicbirgunu kacirmadim inşallah okur bebişim önce hayirlisi tabi şimdi geçen Ayın 13 ünde adet oldum ama bu ay 8 inde oldum hesapladigmda 26 güne oluyo suan adetimin 17. Günü yani kasık ağrısı batması yaşıyorum arada belim ağrı giriyo buaralar çok yorgunluk var ve uyku basıyor ateş basması var akıntı krem gibi adetime 9 gün kaldı sizce kanda ne zaman çıkar kızlar çok heyecanlı ve sabirsizim her kasik agrisina heyecan basıyor ne garip sabahları kalkarken başım dönüyo hani ozellikle belirtiyim sol kasigima sizler batmalarım giriyo hareket ettikce sizce belirti olabilirmi bu ay çok çabaları ve hep hayırlısını sagliklidsini istedim inşallah olmuştur lütfen cevaplarsaniz sevinirim

Canim oncelikle topigin hayirli olsun. Benim belirtiler de baya erken basladi olabilir bence. Adet gunun ne zaman? Bir de bende agiz kurulugu oluyor. Her ay gordugun belirtilerden farkli ise kendini cok yorma canim. Bir de beslenmene dikkat et.

Canim oncelikle topigin hayirli olsun. Benim belirtiler de baya erken basladi olabilir bence. Adet gunun ne zaman? Bir de bende agiz kurulugu oluyor. Her ay gordugun belirtilerden farkli ise kendini cok yorma canim. Bir de beslenmene dikkat et.
Adet günüm 3ekim

Ya bu ay bi garip belirtilerım var bide geçen aylarda benim tüplerde yapisiklik var ondan hamile kalamiyordum geçen ay rahim filmi cekildim o sivi ile açıldı şükür bu ayda hiç boş geçmedi insallah vardır acaba ne zaman yapsam 9 gün var suanda

Hamileysen ve geç döllenme olmadıysa adete 4-5 gün kala kanda çıkar. Bence yine de belirtiler psikolojik çünkü daha yeni döllenmiş olacak eğer hamileysen ve bu dediğin belirtiler 5 haftadan önce cikmaz. Hayırlısı olsun insallah

Anladim canim hayirlisi. Dedigim gibi beslenmene dikkat et her aydan farkli olmasi onemli bir de yorma kendini.

Hamileysen ve geç döllenme olmadıysa adete 4-5 gün kala kanda çıkar. Bence yine de belirtiler psikolojik çünkü daha yeni döllenmiş olacak eğer hamileysen ve bu dediğin belirtiler 5 haftadan önce cikmaz. Hayırlısı olsun insallah
Ozanm 5 gün daha sabiredcem

Back