• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gün gecikme

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
23
26
Merhaba 21 gün önce kondomla korunarak bir ilişkim oldu boşalma olmadı zaten ama zevk suyu sızmış olabilir bu ay da reglim 9 gün gecikti ve hamilelik belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum 3 tane test yaptım sonuncusunu bugün yaptım negatifti bu kadar gecikmeye kesin olarak çıkar mıydı lütfen yazarsanız çok sevinirim fotoğrafını da ekliyorum bugün yaptığımın

Eklentiler

• B81C9A32-4FB0-4838-8A72-A85897AE7B8D.jpeg
    B81C9A32-4FB0-4838-8A72-A85897AE7B8D.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 161
Merhaba 21 gün önce kondomla korunarak bir ilişkim oldu boşalma olmadı zaten ama zevk suyu sızmış olabilir bu ay da reglim 9 gün gecikti ve hamilelik belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum 3 tane test yaptım sonuncusunu bugün yaptım negatifti bu kadar gecikmeye kesin olarak çıkar mıydı lütfen yazarsanız çok sevinirim fotoğrafını da
9 gün gecikme olduysa çıkardı sonuç silik bile olsa belirti olurdu. Stres yaptıysanız kendinizi belirti varmış gibi hissedebilirsiniz.

Aynı olay bende de var korunma olmadan oldu ilişki bende ama adetim 9 gün gecikti şimdi bir kaç damla kan geldi ben de hamilemiyimdir testte 4 gün önce yaptım negatif çıktı 😔

Merhaba 21 gün önce kondomla korunarak bir ilişkim oldu boşalma olmadı zaten ama zevk suyu sızmış olabilir bu ay da reglim 9 gün gecikti ve hamilelik belirtileri yaşıyor gibi hissediyorum 3 tane test yaptım sonuncusunu bugün yaptım negatifti bu kadar gecikmeye kesin olarak çıkar mıydı lütfen yazarsanız çok sevinirim fotoğrafını da ekliyorum bugün yaptığımın
Senin sanırım normalde de adetlerin düzensizdi değil mi?

Back