9 aylık reflüsü olan var mı ?

khilall214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
175
149
53
28
Arkadaşlar bebeğimin kusması yok ama ben reflüsü olduğunu düşünüyorum yedirdiğim ek gıdalar ağzına geliyor çiğneyip tekrar yutuyor buna şahit oldum, geceleri uyku önceleri ve uyurken huzursuz saat başı uyanıyor, ve her zaman olmayan bir hırıltısı var gece olmuyor gündüz oyun oynarken oluyor hırıltı. Benimle aynı durumda olan var mı henüz götürmedim hiçbir yere daha doğrusu daha küçükken götürdüğüm kontrollerde bunlara önem vermediler sıkıntı yok dediler

Benim bebeğiminde reflüsü var. Gece beslenmelerini minimuma düşürdü doktor mümkün olduğunca az ver geceleri dedi çünkü rahatsız ediyor midesi ve huzursuz uyuyor sürekli uyanıyor filan. Öyle devamlı kusması yok ağlarken strese bağlı reflüsü yükseliyor ozaman öksürüyor kusuyor. Şuan 18 aylık daha küçükken daha fazla oluyordu bu ağlarken kusma durumu şimdi epey azaldı. Ama reflüsü devam ediyor. Doktor tavsiyesiyle anti reflü kullanıyoruz biz bebelac thickener. Onun epey faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…