Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum dokuz aylık oldu.hala ek gıdaya başlayamadım.hiçbişey beğendiremiyorum.sadece anne sütü.devam sütü vereyim diyorum içmiyo.kaşık mama vereyim diyorum sevmiyo ağlayarak zorla biraz veriyorum.bende kahvaltıda yada bizim noramal öğünlerimizde yemek sılarında azıcık minik ekmek parçalarını bandırıyorum öle veriyorum onlar sadece.doymadığı için sürekli dakka başı beni emmek istiyo.biberona mamaya hayır anneye gelince saldırıyo resmen bi düzene sokamadım artık sütümde yetmiyo.ne yapıcam bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırmısınız yada ne yapmalıyım yön gösterin en azından iki öğün biberon alsın diyorum.ama yok.zaten emzikte tutmadı zaten...
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
2DÜNYA ARASINDA ARAFTAYIM
Kayıtlı Üye
denedınmı bılmıyorum ama acken yedırmeye calıs emınım tadıcaktır. sonrada azar azar cogaltırsın..
yogurt yedırmeye calıs ac karnına sade olarak yemıyorsa meyvelı yap.
bebegının tatlımı tuzlumu hangısını daha cok sevdıgını gozlemle degısık bırseyler yap süsle yemegını.
benım oglumda dis cıkardıktan sonra yemek secmeye basladı ama ben yınede yedırmeye calısıyorum ozellıkle oyun ıcındeyken tv ızlerken veya lafa tutarak yedırıyorum ne yedıgını bılmıyor o zaman sende konus bebegınle ıllakı ye dıyede zorlama ters teper..
arada arada yemegı unuttugunda ver ama ne verırsen ac karnına ver azar azarda olsa tadına bakar.