Bebek Beslenmesi 9 aylik oğlum ve mama sorununu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Merhaba arkadaslar benim bebeğim Haziran'da 9 ayını dolduracak ins bastan beri kg artısı normaldi çevredekiler doymuo muhabbeti yaptılar bende inatla mamaya başlamadım zira kg artısı normaldi bu ara oğlum cok hareketli emeklio ayağa kalkmaya calisio sanırım dis skntisi da var 8. Dısı çıktı ama bitmedi sancısı sanırım bu ay sanki zayıfladı gibi cok yemioo istahsiz ve cok hareketli çevredekiler mama al devam sutuu ver diolar ben kararsızım emioo emmeye düşkün bide artık yemeklerden yıoo nasolsa die vermek istemiyorum sizce ne yapmalıyım siz neler yapmıştınız

diş çıkarıyorsa yememesi normal.bazı çocuklar uyumuyo bile

maşallah 8.diş...çocuk ne yapsın okadar dişe..bizim peş peşe 2 diş çıkardı daha yeni 10. ayında,1 ay bişey yemedi valla zorla teptim azına..şimdi şimdi açıldı iştahı yeni..belki kaşıkla istemez..elinle katı yumuşak şeylerden yedirsen mesela,şu ara bizimki öyle seviyor..mamayı bende tavsiye etmem,eğer emdiğinde yutkunma sesini sık sık duyabiliyosan bebeğinde..

Elh emmeyi sevioooo ayyydelirtiolar insanı zayıf ya biraz 2800 doğdu suan 8500 gibi istiyorlar toplu olsun bunaldım artık yemeklerden veriyorum yedikce bastan beri doymuo mama ver die kafam ağrıdı hala bitmediyahuu. İnat oldu birazda herhalde solun yorumlar icin kızlar vermek yokkkk inssss

Sakın verme devam sütü, hem senin kesene zarar hem de anlattığın tabloda hayli gereksiz bir hareket olur. Artık yemek yiyor zaten, e emmeye de düşkün diyosun. Senin tek yapman gereken, sana mama ver diyenlerin çenelerini kapatmak. Gerekiyorsa kalp kır ama insanlar cocuguna ne yedircegine ne yapacagına karısmasın. Ben dana bu cocuk zayıf diyenleri bozuveriyorum valla. Ne anlamı var ki tombul cocugun çözemedim ya, benim oplum 9 aylık ve daha yeni 8 kilo oldu. Ama Maşallah emeklemek desen onda, ayaga kalkmak desen onda, sırlamak yürümek desen onda, napiyim ki toplu olsa nolur olmasa nolur, hatta toplu olmasa daha iyi olur bence cunku bebekliklte gelisen yag hucreleri genclikte obeziteye kadar gotoruyomus ite.

Aynen cnm benim yavrum da öle emeklemeler başladı ama İnan doğduğundan beri sureklidoymuo. Muhabbetin kadar. Aldı yürüdü ki hala aynı hadi o zaman sütun yetmio die basımı yediler biter derken şimdide istahsiz zayıf diyorlar ister istemez takiyorsun iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…