Bebek Beslenmesi 9 aylık kızım meme istemiyorrr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibelg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
41
1
86
merhaba,kızım 9 ayını bitirmek üzere. 5 aylıkken ek gıdaya geçtik,şuan sabah kahvaltı,ara öğünde meyve,öğlen kıymalı bol sebzeli yemek, akşam üstü muhallebi yada kaşık maması ve yatmadan öncede yoğurt yiyor.bazen aksamalar oluyo tabi.önceden memeyi öğlen uykuya yatarken ve uyku arasında,gece uyumadan önce ve gece iki üç defa uyanıp yiyodu. bikaç gündür memeyi istemiyo,kafasını çeviriyo,gece uyku sresemi yediriyorum ama öğlen yedirmeye çalıştımmı uyanıyo,yemiyo.ne yapmalıyım. bide günde 500 ml verip vermediğimi nasıl anlıycamki,sağıp vermiyorum bu yüzden yeteri kadar aldığından emin değilim.

Öğünleri belirttiğiniz gibi yiyorsa zaten doyduğu için istemeyecektir bence.Benim kızım 2 yaşını bitirdi ama bu kadar yemek yemiyor.Maşallah bebeğinizin beslenmesi güzel.Ek gıdaya biraz erken mi başladınız?Başka bir nedende belki sizin yediğiniz birşey sütün tadını değiştirdiği için istemiyor olabilir.

canim masallah daha ne yesin kuzucuk.
onun midesi neki? benim kizim 2.5 yasinda bu kadar yese ben kafayi yerim
bence dert etme benimki 11 aylikken kendi istemedi memeyi . ugrastm bir hafta almadi.
bende biraktim pesini.
ara ogunleri kesebilirsin yada porsiyonlari kucult illa emsin diyorsan . birde ogle dene bakalim

sağolun yorumlarınız için,kilo alımı çok azalmıştı,doktorumuz geçirdi ek gıdalara.erken doğduğu için daha hassasım saırım bu konularda,yemesine çok dikkat ediyorum.dediğiniz gibi ara öğünleri azaltayım bakalım inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…