- Konu Sahibi saribaykus
-
Birkez babb dedi Birkez de mamm sesi çıktı ağzından annee diyebiliyor arada ıı harfi aaa harfini çıkarıyor ama anlamsızca kelime yok ağladığı zaman filan bazen nnne der gibi oluyor ailemde fark etti söylediğiniz gibi sık sık tekrarlıyoruz cee eee oyununu mesela saklanıyorum beni buluyor baa baaa diyorum de deee diyorum ama hiç tekrarladığını duymadım ama taklit yeteneği bir o kadarda güzel herşeyi taklit ediyor şimdi birde Zeynep diye seslenildiğinde efendim der gibi hııı diyor kim çağırırsa çağırsınCiglik disinda baska kendi kendini oyalamak icin kullandigi anlamsiz sesleri var mi? Duzgun kelimeler icin daha erken sanirim ama hic ses cikarmiyorsa bir sonraki gorusmenizde yine bir sorarsiniz doktora. Siz de ara ara karsisina gecin agzinizi kocaman aca aca sesler yapin, melodili melodili. Bu sesleri cumlelerde kullanin, "baaaaa-baaaa baaaaa-baaaa baba geldi" "keeee-diiii, keeee-diiiii, kedi sut icti" gibi. Belki ilgisini ceker o da baslar.
Yok hamile değilim sanırım bir yanlışlık olmuşKızım 9 aylık olmak üzere demişsiniz yanlış mı yazdınız acaba 40 haftalık hamilesiniz de
He aman iyi bian tüm matematik bilgimi sorguladımYok hamile değilim sanırım bir yanlışlık olmuşbebeğim 9 Aylık olacak hamilelik yok
Uğraştırmışım ama inan nasıl oldu bilmiyorumHe aman iyi bian tüm matematik bilgimi sorguladım
Konuya gelecek olursak benim kızım da 7,5 aylık çok iyi taklit yapıyor bazen sadece ee, aa, oo gibi tek harf deniyorum ama Ba Ba de de gibi kelime yok sanırım olmamasıda normal daha küçükler
Şöyle ki canım benim kızdan 15 gün büyük bebek eda diyor dişi yok. Ama benim kızın 4 dişi var eda anasının adı eda nerde diyince umrunda bile olmuyorUğraştırmışım ama inan nasıl oldu bilmiyorum
Gördüğüm bebekler dede baba diyor takılmıyorum tabi ki ama bizim gibi var mı bu aylarda böyle harf çıkaramayan merak ediyordum
Çok çığlıkçıŞöyle ki canım benim kızdan 15 gün büyük bebek eda diyor dişi yok. Ama benim kızın 4 dişi var eda anasının adı eda nerde diyince umrunda bile olmuyorgelişimleri farklı herşeyi normalse bebeği de çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum. Hiç ses çıkarmasa takılır insan ama oyunlarda zaten arada çıkarıyormuş
Çünkü o bir kız bebekÇok çığlıkçınormal çok şükür kötü bişey aramıyorum
Katılıyorum çok cazgır oluyorlar hele birde istemediği bişey olsun iki elini sallayarak yok yok diyor sanarsın ki ona soru sormuşsunÇünkü o bir kız bebek
Bizimki de şimdi kafasını çeviriyor diğer tarafta biri varsa ona atlıyor ayaklı olsa mahalleyi dolaştıracak bizeKatılıyorum çok cazgır oluyorlar hele birde istemediği bişey olsun iki elini sallayarak yok yok diyor sanarsın ki ona soru sormuşsun
Hangisi mesela cnm örnek verebilir misinBizimki de şimdi kafasını çeviriyor diğer tarafta biri varsa ona atlıyor ayaklı olsa mahalleyi dolaştıracak bize
Bak bu konuyu anne topik lerin de sorabilirsin akranları olan anneler orda daha çabuk cevap verir
Evet maalesefGebelik takvimi görünüyor altta diyorum ilk bebeği dokuz aylık bide dokuz aylık hamile nasıl oluyo bir aylıkken kaldı heralde falan diye düşünüyorum okudum okuyali
Mesela ben 2019 aralıkta doğum yapacaktım.Hangisi mesela cnm örnek verebilir misin
Şuan ayni durumdayız acaba bebeğinizin gelisimi sonrasında nasıl ilerledi. Uzun zaman olmus konuyu açalı insallah görürsünüzMerhaba kızım 9 Aylık olmak üzere ama herhangi bir kelimesi yok sadece arada bir annee der gibi oluyor taklit yeteneği güzel bay bay alkış çak gibi hareketler yapıyor iletişimi göz teması oyun oynayışı normal ama Ba-Ba ma-ma de-de gibi kelimeler yok sadece çığlık atıyor erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?