9 aylık hamileyim boynum kapkara kızlar ne olur yaşayan varsa yazabilir mi geçiyor mu

scarlett O hara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
40
9
26
Psikolojik olarak iyi değilim saçım açık renk yüzüm beyaz kollarım beyaz bu son bir buçuk ayda boynum kap kara çok kötü duruyo saçım siyah olsa esmer olsam belki bu kadar rahatsız olmam anlatamam annemdede olmamış ne yapmalıyım keseye başlasam mı yaşayan varmı yazabilir mi ?

Psikolojik olarak iyi değilim saçım açık renk yüzüm beyaz kollarım beyaz bu son bir buçuk ayda boynum kap kara çok kötü duruyo saçım siyah olsa esmer olsam belki bu kadar rahatsız olmam anlatamam annemdede olmamış ne yapmalıyım keseye başlasam mı yaşayan varmı yazabilir mi ?
bendede olmuştu küçük et benleri de çıkmıştı keseledim ama geçmedi doğumdan sonra kendiliğinden kaybolmuş
endişe etmeyin inanın doğumdan sonra tüm bunların pek bir önemi de kalmıyor

Gerçekten mi geçiyor mu? Kaynanamlar şimdiden sormaya başladılar kendimi kötü hissediyorum
evet hamilelikte olmuştu benimde sebebini bilmiyorum şuan baktım ne benler kalmış nede karalık böyle ala gibi duruyor demi sanki kir birikmiş gibi😁 şu hamilelik hormonları insanın başına neler getiriyor yaa

İnsülin direnci olanlarda böyle kararmalar olabiliyor.

Onlar kendilerini çok beğenmiş ve gerçekten görüncem doğum yaptı kilo almamıştı bebek gibiydi onunla kıyaslandığımı hissediyorum hep ondan bahsediyorlar
Sen dünyanın en güzel en şanslı annesi olacaksın🙏🏻 kendini kimseyle mukayese etme sen sağlıkla evladını eline almaktan başka hiçbir şeyi takma ve kimsenin seni eleştirmesine müsaade etme ağızlarının payını ver çizgini çek. En güzel dönemi yaşıyorsun kıymetli vaktini onlara harcama

Sen dünyanın en güzel en şanslı annesi olacaksın🙏🏻 kendini kimseyle mukayese etme sen sağlıkla evladını eline almaktan başka hiçbir şeyi takma ve kimsenin seni eleştirmesine müsaade etme ağızlarının payını ver çizgini çek. En güzel dönemi yaşıyorsun kıymetli vaktini onlara harcama
Yaaa ne güzel bir mesaj bu ♥️ güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde çok güzelsiniz eminim

Aynen kir gibi zaten kese ondan sordum 😂 bide ne kadar oldu doğum yapalı ne kadar sürede geçti
benim bebeğim 10 aylık ama inanki ne zaman geçtiğini fark edemedim doğumdan sonra aynaya bakmaya pek fırsatım olmamıştı bir gün öyle aa geçmişler diye aydınlanma geldi😊 baksana yukarıda bir arkadaş 3-6 ayda geçer yazmış

X