9 Aylık Bir Kızım Var ve Galiba Hamileyim Spiral Yüzünden

merhabalar ...bazen buralara girip doğum hikayelerii okuyorum özlemimi sizlerin sevinçleriyle gideriyorm...benim normal yolla hamile kalmam imkansız..başarısız 4 tüp bebek denemesi,5. deneme için cesaret arayışlarım,bitmek bilmeyen annelik evlat özlemiyle geçiyor günlerim...ama böyle kürtaj yazılarını okuyunca kendime hakim olamıyorum...ben bu özlemle sayısız çocuk bakacak gücüm varken neden istemeyenler çocuk sahibi oluyor,aslında bu koca bir haksızlık ama bir o kadarda büyük bir sınav...yüce rabbim bize vermeyerek sizede istemediğiniz halde vererek sınıyor...ben ömrümün sonuna kadar bu sınavı geçmek için mücadele edicem....önümüze bişey gelmişse vardır bunun bi hikmeti diyorum hep...siz sınavınızı çok çabuk sonlandırdınız...diliyorumki rabbim istemediğiniz halde bi kez daha bu mucizeyi gönderdiği halde aldırmanızın ceremesini istediğiniz zaman size verdiği meleğinizden çıkartmaz....

zor bir durum bir benzerinide ben yasadim anlayabiliyorum
Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
asla anlayamam böyle bir şeyi. bebek aldırmak bebek öldürmek demek. dinimizce en büyük günahlardan. bebeğin yüzde yüz zihinsel özürlü sakat doğacagını da bilsen aldıramazsın. 10 tane çocuğun olsa da 11. yi doğurmak zorundasın. ha doğurmam aldırırım diyosan bu dünyada vicdan azabına ahirette de allahın azabına katlanırsın. çok üzücü bir durum. tüylerim diken diken oldu. bi de bunu yapan minicik bir bebeği olan bir anne

küçücük bir cana kıymışşınız..Allah affetsin inşallah.
dinen ne kadar büyük bir günah biliyormusunuz?
korunduğunuz halde hamile kalmışşınız bundada bir hayır vardı bence....

sonuna kadar katılıyorum sana canım allah öyle insanları ıslah etsin ,,sizede kısa zamanda evlat sahibi etsin,dualarım sizinle ve siz gibilerle,,allahım mutluluğunuza mutluluk katsın bi bebekleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…