• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Aylık Bir Kızım Var ve Galiba Hamileyim Spiral Yüzünden

DERILSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
20
0
36
İzmir
merhaba arkadaslar 9 aylık bır kızım var ve gecen mayıs ayında ria taktırdım ama kaymıs bır ay sonra kontrola gıttıgımde ogrendım ve ben ona guvenerek bır ay boyunca korunmasız eşimle beraber oldum sımdı ıse adetım gelmıyo galıba hamıleyım ama dogurmayı dusunmuyorum aldırcam fakat kızımı hala emzırıyorum kurtaj olursam daha sonrada emzırmeye devam edebılırmıyım cunku emzırmek ıstıyorum daha bılgısı olan varsa ne olur yardımcı olsun

Son düzenleme:
Cevap yazacak kimse yok galiba bayanlar yardımcı olsanız LÜTFEN YAA:(

Son düzenleme:
ani karar vermeden önce iyice düşünün.psikolojiniz açısından zor bir durum farkındayım ama eğer ilerde ikinci çocuğu istiyorsanız şimdi erken oldu demeyin.ona can veren allah bir kolaylığınıda verir elbet.emzirmenizede engel bir durum yok ortada acele karar vermeyin :61:

bize düşmez belki ama ben senin yerinde olsam Allah 'ın verdiği cana kıymazdım benim ablamda 2. çocugu 14 aylıkken kazayla gebe ama kıymıcak hemde tek maaşla 3.çocuk.şuan emziriyor oda. dr acılaşır sütün 2 aya kadar bırakır demiş iyi düşünün hayırlısı olsun inş.

Son düzenleme:
ani karar vermeden önce iyice düşünün.psikolojiniz açısından zor bir durum farkındayım ama eğer ilerde ikinci çocuğu istiyorsanız şimdi erken oldu demeyin.ona can veren allah bir kolaylığınıda verir elbet.emzirmenizede engel bir durum yok ortada acele karar vermeyin :61:

evet 2. cocugu dusunuyorum ama 4 5 sene sonra falan dıyodum bılmıyorum psikolojık olarakda 2. gebelıge cocuga hazır hıssetmıyorum kendımı hem madden hem maneven bılıyorum ona kıymak cok gunah farkındayım ama cok zor bır durum ptesi test yaptırcak umarımkı hamıle degılımdır Allah ısteyene versın :(((

slm arkadaslar evet hamıleymısın ve ne yazıkkı aldırdım bebeği ama çok canım yandı canımdan can koptu bin pişman oldum inanın bir daha yanlıslıkla falan kalırsam büyük sözüme tövbe aldırmam dogururum dogum daha kolaymıs ya alınalı 1 ay oldu anca gırebıldım sıteye :((

çok üzüldüm :(( gerçekten okurken son mesaja kadar inşallah aldırmamıştır dedim ama okuyunca yüreğimin sızladığını hissettim.

dışardan yorum yapması kolay tabi, yaşayana sormak lazım ama bu kürtaj işi bana hiç çare gibi gelmiyor. yaptıktan sonra pişman olmayanı görmedim. halam 63 yaşında, hala anlatır anlatır ağlar...

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun...aldırmanız çok kötü olmuş bence o spiralin kaymasının da o bebeğin rahminize düşmesinin de bi sebebi vardı,belki Allah sizi sınadı ve siz bu sınavı veremediniz,sadece hazır hissetmiyorum diye bir cana kıyılır mı?ha şu an sahip olduğunuz 9 aylık bebeğinizi keserek öldürmüşsünüz ha karnınızdakini...minicik bi kalpti o sadece kalbi oluşmuştu pıt pıt atmaya çalışıyodu... kusura bakmayın sizin seçiminiz diyemicem,belki kürtaj düşünen biri bunu okur da vazgeçer...mecbur kalınarak yapılan kürtaja değil sözüm keyfi olanlara...

slm arkadaslar evet hamıleymısın ve ne yazıkkı aldırdım bebeği ama çok canım yandı canımdan can koptu bin pişman oldum inanın bir daha yanlıslıkla falan kalırsam büyük sözüme tövbe aldırmam dogururum dogum daha kolaymıs ya alınalı 1 ay oldu anca gırebıldım sıteye :((

Geçmiş olsun. Keşke bebeğinizi aldırmasaydınız ama bunu söylemenin bi anlamı da yok artık:((( Bebekler için anne sütü ilk 6 ay çon önemli zaten bebeğinizde 9 ay anne sütü almış. Bebeğinizi emzirmek uğruna bi cana kıydınız:(( unutmayın hiç anne sütü almayan bebekler var. Lütfen bana kızmayın bunlar gerçekler...Ne olursa olsun zorunlu kürtaj sebebi olmadığı sürece kürtaja karşıyım benim de 1 yaşına giricek kızım var hamile olsam aldırmak aklımın ucundan geçmez...

Son düzenleme:
bu arada hiç bi yöntemin prezervatif kadar güvenilir olmadığını da tekrar belirteceğim.Prezervatif de yırtılıp delinebilir evet ama bunu ilişkiden sonra kontrol ederek fark edebilirsiniz,ona göre de ertesi gün hapı vs önlemini alabilirsiniz,spiralle hamile kalan o kadar çok ki...geri çekme zaten bi yöntem bile değil...hap uzun vadede hormonlara çok zararlı...

bu arada hiç bi yöntemin prezervatif kadar güvenilir olmadığını da tekrar belirteceğim.Prezervatif de yırtılıp delinebilir evet ama bunu ilişkiden sonra kontrol ederek fark edebilirsiniz,ona göre de ertesi gün hapı vs önlemini alabilirsiniz,spiralle hamile kalan o kadar çok ki...geri çekme zaten bi yöntem bile değil...hap uzun vadede hormonlara çok zararlı...

yazını okurken senin pişmanlığını bebeğini aldırdığın için sandım devamını okuyunca meğersem canın yandığı için aldırdığına pişman olmusun.galiba hiçte üzülmemişiniz.sizin yerinize biz üzüldük burda aldırdım demenizle.bu arada hatırlatmak istiyorum resmen katil oldunuz ha büyük bir insanı öldürmüşünüz hada kürtaj olmuşunuz :43:

yazını okurken senin pişmanlığını bebeğini aldırdığın için sandım devamını okuyunca meğersem canın yandığı için aldırdığına pişman olmusun.galiba hiçte üzülmemişiniz.sizin yerinize biz üzüldük burda aldırdım demenizle.bu arada hatırlatmak istiyorum resmen katil oldunuz ha büyük bir insanı öldürmüşünüz hada kürtaj olmuşunuz :43:

arkadaşa aynen katılıyorum

merhaba arkadaslar 9 aylık bır kızım var ve gecen mayıs ayında ria taktırdım ama kaymıs bır ay sonra kontrola gıttıgımde ogrendım ve ben ona guvenerek bır ay boyunca korunmasız eşimle beraber oldum sımdı ıse adetım gelmıyo galıba hamıleyım ama dogurmayı dusunmuyorum aldırcam fakat kızımı hala emzırıyorum kurtaj olursam daha sonrada emzırmeye devam edebılırmıyım cunku emzırmek ıstıyorum daha bılgısı olan varsa ne olur yardımcı olsun

bende katılıyorum arkadaşa yazık ki ne yazık,,bende konuyu okuyunca dedim aldırmaman için tavsiye vericektim,bende 2.gebe kaldığımda daha kucağımdaki oğlum 3aylıktı ki seninki kocaman olmuş 9aylık ve seni vazgeçirmek için aldırmama öykümü anlattığım topicimi paylaşıcaktım,,ve yinede paylaşıcam eğer senin gibi kararsız kalanlar varsa örnek olsun,inanki ben vicdan azabından yaşayamazdım,aldırsaydım,hiçte pişman değilim şimdi oğlum 2yaşını kızımda 1yaşını geçti vede arkadaş gibiler...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html

Son düzenleme:
Back