9 aylık bebek tepkileri

Songul2848

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
4
1
27
Merhaba herkese 9 aylık bebeğim var West sendromu hastası gelişiminde biraz gerilik var hastalığına bağlı olarak ama bunu çok sorun etmiyorum korktuğum şey otizime dönmesi ipli şeylere takıntı yapmaya başladı ben mi kuruntu yapıyorum acaba yoksa bebeklerin çoğunluğu ipli seýlerle oynar mı ( örnek: kablolar, eşofman ipleri ,örtü ve halı püskülleri ) cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Çok geçmiş olsun öncelikle. Evet o dönem fare gibi kablo kemiriyordu bizimki. Oyalansın diye eski bozuk elektrikli aletleri önüne atıyordum hatta

Teşekkür ederim çok sağolun ben kuruntu yapıyorum inşallah

Rica ederim. Kuruntu demeyelim. Rahatsızlığınız var sonuçta dikkatli olmaya çalışıyorsunuz sadece. Ama tam olarak aynı dönem yaşadık biz de o ip kablo olaylarını. Başka sıkıntılarınız var mı bilmiyorum ama şüphelendiğiniz tek şey buysa bence belirti değil

Tek bundan şüpheleniyorum çünkü ablamın 12 yaşında otizimli bir oğlu var ve iple oynama takıntısı vardı çevrede olunca acaba mi diyor insan ve hastalığı da otizme çevirebiliyor muş endişeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…