Sabah yumurta sarısı lor veya ben Antep peyniri kullanıyorum yulaf unu yada mısır unu kullanıyorum tereyağ tavada çeviriyorum .yada yumurta sarısı normal beyaz peynir le yapıyorum.yada labne yumurta sarısı haşlayıp yapıyorum. Yanına tahin pekmez avakado muz şeftali karpuz ne varsa evde meyve.
Öğlen çorba yoğurt ,tarhana, mercimek yada sebze ne varsa evde koyuyorum tencereye et yada tavuk suyu da soğan sarımsak artık ne yakisirsa azda bulgur yada mercimek yeşil kırmızı çok az blender biraz pütürlü bırakıyorum bu ara .yanında yoğurt bazen mucverde yapıyorum aralarda yoğurtla veriyorum onuda.
Akşam şeftali çok seviyor benim bebeğim bir tatlı kaşığı irmik az suyla pişiriyorum. Şeftali cam rendeden geçiriyorum yada blender yapiyirum.bazen yoğurtta koyuyorum .ceviz tarçın kat hurma ozude olur bunu yiyip yatmaya gidiyoruz. Ana öğün hep emiyor. bazen yoğurt veriyorum eline meyve veya keçiboynuzu yada yulaf unundan krep yapıyorum aralarda biz kahvalti yada yemek yerken salatalık veriyorum eline .
Bazen makarna köfte deniyorum pek sevmedi arada değişik tatlar tattirmaya çalışıyorum daha tam alışmadi. 10 aylık şuan.