• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebek için suluk önerisi..

whitequeenn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
1.093
707
323
Arkadaşlar ben bebeğime wee nin üç delikli yumuşak plastik başlıklı suluğunu kullanıyorum . Su sık sık boğazına kaçıyor hem korkuyorum hemde bebeğim boğazına kaçınca su içmek istemiyor :( biberon da almıyor bardaklada beraberce sırılsıklam oluyoruz ve yine boğazına kaçabiliyor . akışı rahat olan bebeği yormayan ama boğazınada kaçırmayan suluk önerisi olan var mıdır acaba ?

Arkadaşlar ben bebeğime wee nin üç delikli yumuşak plastik başlıklı suluğunu kullanıyorum . Su sık sık boğazına kaçıyor hem korkuyorum hemde bebeğim boğazına kaçınca su içmek istemiyor :( biberon da almıyor bardaklada beraberce sırılsıklam oluyoruz ve yine boğazına kaçabiliyor . akışı rahat olan bebeği yormayan ama boğazınada kaçırmayan suluk önerisi olan var mıdır acaba ?

ben büyük oğluma nuk fırst choıce suluğu almıştım. disney karakterli olanı almıştım. üzerindeki karakterleri sevdiği için elinden düşürmüyor. nuk'u bi deneyin derim.

Back