Bebek Beslenmesi 9 aylık bebek için sobalı evde ne tür güvenlik önlemleri aldınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Korkusuzanneadayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
69
29
38
30
Kizlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var esimin görevinden dolayi şu an doğuda görev yapıyoruz fakat evim sobalı mutfağa kışın bebeğimi götürmek istemiyorum ki götürürsemde hastalanır zaten bebegimi yere koyduğumda ters sırt ustu emekliyor bide çok meraklı dönemleri sobada yanmasını istemiyorum daha neyin ne olduğunu da bilmiyor tek başına nasıl bırakırım yemek yapma sürecinde benim aklıma oyun çiti geldi sadece başka farklı bi oyuncak önerisi olan yada benim durumumda çaresiz kalıp cagre bulan anneler varmi ? Yardimizinixi bekliyorum

Ben olsam sizin yerinizde yemek veya acil işlerimi bebek uyurken yaparım.
Hatta şuan öyle yapıyorum kızım 6 aylık o uyuyunca işlerimi yapıyorum uyanıkken de işi gücü bırakıp onunla ilgileniyorum
Sizin dezavatajınız sobalı ev olması
Eşiniz ev işi ve yemek konusunda titiz değilse ya o gelince yapın işinizi ya da dediğim gibi bebek uyuyunca

Kizlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var esimin görevinden dolayi şu an doğuda görev yapıyoruz fakat evim sobalı mutfağa kışın bebeğimi götürmek istemiyorum ki götürürsemde hastalanır zaten bebegimi yere koyduğumda ters sırt ustu emekliyor bide çok meraklı dönemleri sobada yanmasını istemiyorum daha neyin ne olduğunu da bilmiyor tek başına nasıl bırakırım yemek yapma sürecinde benim aklıma oyun çiti geldi sadece başka farklı bi oyuncak önerisi olan yada benim durumumda çaresiz kalıp cagre bulan anneler varmi ? Yardimizinixi bekliyorum
Dikkat edin kesinlikle bebeginiz uyurken yapin rabbim korusun tehlikeli.soba sonucda yaninda duracak biri olsa sizde isinizi yemeginiz serbest yapardiniz cok cok cok dikkatli.olun 🤲🤲🤲

9 aylik bebek çit olsa bile sobali odada yalniz birakilmamali kis gecene kadar 1 bucuk yasina yaklasir citten de atlayabilir . en iyisi mutfak isini uyurken halletmek. veya gece her isinizi yapip uyumak.
gunduz onunla beraber siz de uyur dinlenirsiniz

Back