Bebek İkinci El 9 aylik bebek icin oyuncak, ilk arabam ariyorum.. Esenyurt, B.cekmece, Fatih civari

capadokya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
493
160
9 aylik bebegim var 2.el oyuncak ariyorum. elinizde uygun fiyata oyuncaklar varsa lütfen cvp yazmadan gecmeyin.

playskool cnm çok eğlence bi oyuncak 5 çarkı ve 2 topu var
$1.jpg $1.jpg

Öncelikle cevap verdiginiz icin tesekkür ederim. Peki siz nerede oturuyorsunuz ve fiyatini ne kadar düsünüyorsunuz? Ve oyuncak yaramaz toplar gibi mi calisiyor?

yaramaz toplardan daha eğitici dieblirim. çünkü çarkları yerleştirmeyi döndermeyi üstüste şekil vermeyi motor beccerilrini geliştiriyor canım. fiyatı 40 tl . ben erzincandayım. özelden mesaj atamıyorum malesef ama mail betuloz_er@hotmail.com

yaramaz toplardan daha eğitici dieblirim. çünkü çarkları yerleştirmeyi döndermeyi üstüste şekil vermeyi motor beccerilrini geliştiriyor canım. fiyatı 40 tl . ben erzincandayım. özelden mesaj atamıyorum malesef ama mail betuloz_er@hotmail.com

canim ilgilendigin icin cok sagol ama bana pahali geldi ve birde kargo ücreti var yoksa oyuncak gayet temiz görünüyor.

Ortasina bastiinda vak vak diyen ordek veegitici kùplù kedi ikisi 12 lira benim yayinladiim konuda resimleride var canim.

X