Allah korusun ya gelişim geriliği vs değildir inşallah kızım desteksiz oturuyo 6 aylıktan beri ama asla yüz üstü durmak istiyor hemenyana atıp sırt üstü konuma geliyo emekleyesi yokDr tabiki öncelikle götürmeniz ama her çocuk emekleyecek diye bir şey yok.benim ilk çocuğum hiç emeklemedi,biraz biraz geri geri gidiyordu o kadar.ole emekleme sıralama,tutunup yürüme vs hiç olmadi.direkt yürümeye başladı. Oturmasida geç oldu.dr götürdük, çok şükür bir şey çıkmadı zaten de şansa ertesi gün oturdu vs.
Ama sizin başka şüpheleriniz varsa hemen öncelikle Dr götürün ,gelişim geriliği vs olabilir elbette ,ama her çocuk emekleyecek diye bir şey yok
9 aylık kontrolünde doktoruyla konuşcam en son 6 ay kontrolünde gitmiştik inş normal karşılarEmeklemek zorunda değil çünkü.
Benim kızımda emeklemedi ve 17 aylıkken yürüdü.
Dişleri de 11 aylıkken çıkmaya başlamıştı.
Diğer çocuklarla kıyaslamayın, doktor kontrolleriniz oluyordur orada bir sorun yoksa rahat olun. Her çocuğun gelişimi farklı nihayetinde.
Allah korusun ya gelişim geriliği vs değildir inşallah kızım desteksiz oturuyo 6 aylıktan beri ama asla yüz üstü durmak istiyor hemenyana atıp sırt üstü konuma geliyo emekleyesi yok
Hiçç kafanıza takmayın benim yeğenim 14 aylık olana kadar ne yürüdü ne emekledi 15 aylık gibi olunca direk yürüdü emeklemeden..Kızlar selam
9 aylık kızım var hala emekleme belirtisi atılımı yok yüz üstü durmaktan nefret ediyorum asla dönmek istemiyor yaşıtları emeklemeyi bırak nerdeyse yürüyecekler bizimkinde tık yok onların dişi çıktı kızımın daha çıkmadı aynı ayda 6 arkadaş doğum yaptık hep geriden gelen benim kızım çok endişeliyim bu konuda destek olur musunuz?
Her bebek farkli. 2 oglum var buyuk oglum 4 aylikken komando surunusuyle evi tavaf ediyodu kucuk oglum 10 aylikken emeklemeye basladi. Buyuk oglum 11 aylikken dis cikarmaya basladi cok hizli cift cift cikardi tum duslerini. Kucuk.oglumda aksine 9 aylikken 2 dis cikardi yasina geldi hala 2 disi var. Buyuk 7 aylikken anne baba emre mama gel git dede falan diyodu. Kucuk hic bisey demiyo. Ikisini de ben dogurdum. Ikisine de ayni ozeni gosteriyorum. Ama biri cok agir kanliyken digeri cok aceleciydi. Endiselenecek bisey yokKızlar selam
9 aylık kızım var hala emekleme belirtisi atılımı yok yüz üstü durmaktan nefret ediyorum asla dönmek istemiyor yaşıtları emeklemeyi bırak nerdeyse yürüyecekler bizimkinde tık yok onların dişi çıktı kızımın daha çıkmadı aynı ayda 6 arkadaş doğum yaptık hep geriden gelen benim kızım çok endişeliyim bu konuda destek olur musunuz?
Yaa teşekkür ederim desteğiniz için ilk çocuk benimde herşeyi gözlemliyorum hep karşılaştırıyom ister istemez e bide çevre faktörüHer bebek farkli. 2 oglum var buyuk oglum 4 aylikken komando surunusuyle evi tavaf ediyodu kucuk oglum 10 aylikken emeklemeye basladi. Buyuk oglum 11 aylikken dis cikarmaya basladi cok hizli cift cift cikardi tum duslerini. Kucuk.oglumda aksine 9 aylikken 2 dis cikardi yasina geldi hala 2 disi var. Buyuk 7 aylikken anne baba emre mama gel git dede falan diyodu. Kucuk hic bisey demiyo. Ikisini de ben dogurdum. Ikisine de ayni ozeni gosteriyorum. Ama biri cok agir kanliyken digeri cok aceleciydi. Endiselenecek bisey yok
Hic uzulmeyin. Isin sonunda hepsi birbirine denk oluyo. Eltimle buyik cocuklari 2 hafta arayla dogurduk. Benimki hep aceleciyci oninki yavasti kiyasladilar. Onunki fisir fisir tombul bi bebekti benimki cok zayif yine kiyasladilar. 5 bucuk yasindalar simdi. Ikisi de ayni kiloda ve boydalar. ikisi de konusuyo yaziyo kosuyolar. Insanlarin kiyaslamasi bitmez siz onunuze bakinYaa teşekkür ederim desteğiniz için ilk çocuk benimde herşeyi gözlemliyorum hep karşılaştırıyom ister istemez e bide çevre faktörü
Kızlar selam
Benim oğlumda emeklemedi yüzüstü durmayıda hiç sevmezdi. 11 aylık yürüdü 1 yaşında da diş çıkardı. Gayette normal gelişimi. Başka çocuklarla kıyaslamayın lütfen insan bi an neden diye panik oluyo ama her çocuk farklıKızlar selam
Her cocuk farklı. Gorumcemin kızı 1 yaşında emekledi. Kizimin ilk disi 1 yasindan sonra çıktı. Algıları nasıl?Kızlar selam
Arkadasımın kızı emeklemedıKızlar selam
Algıları iyi ismiyle çağırınca bakıyo kızdığımı anlıyo surat assam yüzü değişiyo gülümce o da gülüyoHer cocuk farklı. Gorumcemin kızı 1 yaşında emekledi. Kizimin ilk disi 1 yasindan sonra çıktı. Algıları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?