Bebek Beslenmesi 9 aylık bebeğim birden emmeyi kesti Yardımmm.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SAKUNYA

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
253
19
318
Kızlar acil yarıma ihtiyacım var. 9 aydır çok güzel emen bebeğim 2 gündür memeyi ağzına alınca itiyor ağlıyor aç olmasına rağmen. Ama sağıp biberonla verince içiyor. Çalıştığım için aylardır hem meme hem biberon alıyordu. Kokulu bir şey yemedim, hasta değil, yeni diş çıkarıyor olabilir. Emmeyince çok sinirleniyorum. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim de memeyi yine emsin. Çok üzgünüm. Kendimi terk edilmiş gibi hissediyorum :18: :14:

bukadar uzulmeyın bence bıberonlada alıyosa onemlı olan sutunuzu alması ama sız bıkmadan onu sıkmadan demeye devam edın gece uyurken verın benım deneyımledıgım en ıyı yontem bu uyku arasında uyku sersemıyken alıyorlar oyle oyle tekrar duzene gırebılır.

bnm oglumda yapmıstı aynısı bıraz daha küçüktü senınkınden sabah almadı memeyı zorlamadım aksama kadar sürdü hiç bişe vermedım ac ac agladı aksam dr a goturdum bişi si yokmus ve hastane de artık mecbur kaldı ve memeyı aldı bu aylarca sürdü 3 4 aylıkken basladı 8 9 aya kadar oldu oncelerı hep zor aldı sonrada donem donem oldu 9 aya kadar şimdi 15 aylık oldu sadece anne sütüyle beslenıyo sayılır nerdeyse bişi yemez ama benı tırmalıyo meme dıye..
bı süre bişi verme ac kalsın mecbur alıcak..
ben nasıl aglardım annem benı neden ıstemıyosun dıye...

merhabalar bende aynı konuyu danışmak için açmıştım forumu. gerçketen ınsanz almayınca uzgunlukle bırlıkte sınır stres oluyıor. .bende aykında çalımaşamya başlıcam ıznmı bıtıyuor kutban bayramından sonra. benım bebeğim henuz 2 aylık. bazen emıyo guzlece bazende bır huysuzlanıyorkı. karnı aç olmasına rağmen memeyi almıyorum. bende sağıp bıberonla vermek ıstemıyorum. dırek emsın ıstyorum.benım bebişim şöyle yapıyor öncelıkle aç olduğu için mızırdanıyor. ben emzirmek için yatırıyorum kucağıma.ilk öce emıyo 1-2 dakıka suryo sonra nefes almak için kendı kafası çeviyo öbur tarafa. sonra başlıyo ağlamya. ağzına veryorum memeyı. aslmıyo ağplamktan . böle ınat yapar gıbı kusmuş gıbı sankı ben almışın elınden deemmıyoım işte der gıbı. çok zor bır durum ya. sonra bazen uyur uykuda guzel emıyor. bazen uyanıkkende gzuel emıyor ama çoğu zamanda böle anlattığım gıbı yapmaya başladı. napğıcam bede bılmıyorum

benim bebeğimde zor alıyor..yanına uzanarak emzirmek işe yaradı.bide öle deneyin

Back