Bebek Beslenmesi 9 aylık bebeğim 6.5 kilo. Kilo aldıramıyorum. yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

millisporcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3
0
38
Merhaba arkadaslar.
Bebeğim Mayıs 2014te dünyaya geldi. Erken doğumla 2240gr 48cm ölçülerindeydi.
6.aya kadar kilosu: 6200gr oldu.
Haftaya 9 ay bitecek fakat bebegim son 3 ayda 300gr alarak anca 6500 kilo civarlarına ulasştı.
Boyu: 71.5cm.

Neler yapılabilir arkadaslar. Boyu iyi gayet sağlıklı fakat kilo alımında sorun var birden durdu. Böyle sorun yaşayıp durumu çözebilen arkadaslarımızın yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

dogal pekmezler var , pirinc unlari, organik tam bugday unu aldim muhallebi yapiyorum gayet iyi kilosu , tahin aklima bunlar geldi

alla allah yemesi icmesi iyiyse kilo alimi durmasi garip. Tabi az yemeye baslamadiysa. Disleri ciktigi icin istahi kesilmis olabilir. Yoksa bence bir doktora gotur. tiroid olmasin allah korusun. Belki arkadasin dedigi gibi sut yeterli gelmiyordur cunku bebegin buyudu nasil bir yetiskin 1 litre sut icsede karni siser ama doymaz o gibi. Belki pirinc unu veya ekmek arttirman gerek kilo almasi icin. Belki o zaman kilo almaya baslar. Ayrica doymuyorsa geceleride uyanmaya baslar veya daha cok uyanir.

yemesi iyiyse kilo almıyor diye üzülmeyin..
bazı bebeklerin bünyesi kiloya elverişli değil,bağışıklığı kuvvetli,sağlıklıysa problem yok demektir

Bir süre sonra duruyor işte. Bende çok üzülmüştüm. Hareketli bir bebekse oluyor. Merak etme 15 aylıktan sonra bir anda o kadar tombişleşiyorlar ki bu seferde bu normal mi diyorsun.
Benimki de erken doğdu. 2.100 hatta sarılık oldu 1.900 e düştü. şimdi 23 aylık 13 kilo.Sonradan önünü alamıyon.

Benim kizimda 3.150 dogdu ve simdi benim kizimda 20 aylik ve 13 kilo. Yurumeye baslayinca hafif verdi kilosunu onceleri daha tombisdi. Birde disleri falan cikarken zaten istahi biraz kesiliyor.

merhabalar. benim de kizim 9 Aylik aynen senin bebegin gibi kucucuk ve bende endiselendim okadar zayifkiiii doktor takma kafana coxuk saglikliysa gerisi bos kimsenin bebegiylede kiyaslama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…