Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 Aylık Bebekler :
Birisine ya da bir şeye tutunarak ayakta durabilir.
Mükemmel emekler.
Baş ve vücudunu rahatça kontrol edebilir.
Objeleri rahatlıkla tutar ve oynar.
Oynamak için benzer oyuncakları toplar.
Belli objeler arasında kesin ilişki kurabilir. Anahtar ve kilit, kavanoz ve kapak gibi.
Basit emirleri anlar.
Uzaktaki oyuncağı yakalamaya çalışabilir.
Yüksek sesten korkmak gibi yeni korkular geliştirir.
Kalkıp yürümek ister, ancak tek başına başaramayabilir, destek ister.
Anne-baba dışında bir kelime söyleyebilir.
Top yuvarlayabilir.
Güle güle şeklinde el sallayabilir.
Hayır kelimesini anlayabilir.
Yüzüstü pozisyondan oturur duruma geçebilir.
Oyuncağını elinden alırsanız ister.
Düşen nesneleri takip eder.
aynı durum ben de de var arka arka emkliyor ben den tutunarak kalkıyorcanım ya benim kızım arka arka emekliyor ön ön gidemiyor![]()
merhaba...benim kızım 9 aylık onlarla neler yapıyoruz,bebeklerimiz neler yapabiliyor,neler yediriyoruz v.b.?beraber paylaşalım olmaz mı? arkadaşlar![]()
merhaba...
benim kizim 9,5 aylik henuz donmedi bile yuzustu yatirinca kesinlikle ne surunuyo ne oturabiliyo bi yerden tutunup ayaga da kalkamiyo sadece otururken yuzustu donebiliyo o kadar ayakta durmayi cok seviyo yurume hareketi yapiyor bir de...[/QUObizim
bizimde iki disimiz var. ayakta nasil duruyor tay mi duruyor? bir de gece besigine yatirdigimda sabah ayni sekilde buluyorum. sizinkisi nasil?benim kızım da 9 aylık iki dişimiz var hareketli zayıf bir bebek tv izlemeyi çok seviyor ken di başına otura biliyor ayakda dura biliyor yanın da oturur ken tutunarak kalkıyor arada yürüteç koyuyom seviypor onla gezmiyi ellerin den tutup gezdiriyoz
bizimde iki disimiz var. ayakta nasil duruyor tay mi duruyor? bir de gece besigine yatirdigimda sabah ayni sekilde buluyorum. sizinkisi nasil?[/QUOT
ben kızımnın bacakların dan sarıyom yoksa kalkıyo dönüyor bazen de yana dönmüş oluyo o yüzden korkuyom sarıyom uyandığın ka çözmüş oluyo çok yaramaz bi kız beşiği büyük olmasına rağmen tutunarak kalkıyo canımbizimde iki disimiz var. ayakta nasil duruyor tay mi duruyor? bir de gece besigine yatirdigimda sabah ayni sekilde buluyorum. sizinkisi nasil?
Canım her bebek bir olmuyorki her şey zamanla mesela ektim in kızıda ayak da duramıyor oturmayı yeni öğrendi bizim kız şuan çok hastabenimki oyle seyler yapamiyor daha canim ne zaman yapar yada yapar mi bilmem
Sakin üzülme canım benim kız çok zayıf belki de ondan bu kadar hareketli durabiliyor kalka biliyor elitinin kızı da benim kız dan bir ay sonra doğdu benim kızı geçti kiloda tobis çok. Kısa boylu benim kız boyuna veriyo sağlıklı olsun da gerisi hiç canımCanım her bebek bir olmuyorki her şey zamanla mesela ektim in kızıda ayak da duramıyor oturmayı yeni öğrendi bizim kız şuan çok hastaateşi var her al de üst dişleri çıkartıyor canım
![]()
hiçüzülme kafana takma canım senin bebeyin kızmı rkkmi kilolumudogru soyluyosun ama ana yuregi iste dusunmeden edemiyorum:)
canım şu an 9 buçuk aylık kilosu 7 buçuk kilo bu duruım bizi üzüyor hiç almıyor her şeyden yediriyom yemeekkiz 8 aylikken 8 kilo 70 santimdi. seninki?
hareketleri hizli ama. donme falan hicbisey yapmiyo
canım boyu 72 di en soncanım şu an 9 buçuk aylık kilosu 7 buçuk kilo bu duruım bizi üzüyor hiç almıyor her şeyden yediriyom yemeek
aaaa gerçektenmi bi yapıyım deniyim haziran bebeyi 6 .6 sında dogduolsun canim en onemlisi saglik. ama kilo almasini istiyosan sunu deneyebilirsin. sabah kahvaltisinda neler veriyon?
tahin pekmezi ihlamur cayiyla karistirip verirsen belki kilo alimina yardimci olur.
ne zaman dogdu tarihlerimiz yakin sanirim..
sabahları rafadan yumurta yapıyom peynir pekmez öğlen çorba içine ekmek dogruyom kilo alsın diye yok emziriyorum yoğur cici bebe katıyom içine süt alıp pişirip içiriyom ama makarna pilav fala yudamıyor yemiyor,olsun canim en onemlisi saglik. ama kilo almasini istiyosan sunu deneyebilirsin. sabah kahvaltisinda neler veriyon?
tahin pekmezi ihlamur cayiyla karistirip verirsen belki kilo alimina yardimci olur.
ne zaman dogdu tarihlerimiz yakin sanirim..