• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 9 aylık bebege kan damlası kullanıyormusunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
doktorumuz kan damlası olarak ferrum vermıstı bıze bır sure kullandık ama gecelerı karın agrısı oluyordu.sonra ara verdım agrıları gectı.3 gundur tekrar vermeye basladım ve ıkı gecedır yarım saatte bır karın agrısıyla uyandı sabaha kadar.acaba vucudun ıhtıyacı yokmu kan damlasına kessemmı terar.zaten yasına kadar demıstı doktor.sabahları bır tatlı kasıgı pekmez verıyorum acaba o yeterlımı gelıyor.aranızda kan damlasını kesen varmı hala kullanıyormusunuz

9. ayda kan tahlili yaptırıyorsun ona göre dr devam et yada bırak diyo biz devam ediyoruz 1 yaşına kadar kullanın dedi
siz tahlil yaptırmadınız mı bide karın ağrısını dr a sormadınız mı belki başka bi ilaç verir

Canım biz hala kullanıyoruz ama 10 ay bitince tahlil yapacağız demişti. Yarın gidiyoruz doktoruma bende bilemiyorum.

mide bulantısı yapar mideyi rahatsız eder ama karın ağrısını bilmiyorum canım ya belki başka nedeni vardır

Bize 12.yda tahlil yapılacak ona göre karar vereceğiz dedi.Tatlım Taylan'ın beslenmesine karşı çok titiz ve çok dikkatliyim gıdalarında aldığı demiri,çikoyu,kalsiyumu bile hesaplıyorum yani bu konuda acayip takıntılıyım ama bu kadar özenmeme rağmen altıncı ayında yapılan tahlilde çok azda olsa demir eksikliği çıktı.bence sen kendin karar verme doktoruna bırak bu konuyu

bende kullanıyorum 1 yaşına kadar demişti doktorumuz ama bu ay sonu bizede tahlil yapılacak bunu içinmiki acaba

Back