Bence sorun çekingenlik değil mesafe farkınız. Yani el ele göz göze bir ilişki yaşayamayacaksanız aynı şehirde görüşemeyecekseniz sevgili olmanın ne anlamı varki? Sanırım balık erkeğide benimle aynı fikirde. Yoksa 9 ayda iki hücreden bir insan yavrusu oluşuyor, bir erkek çekingenliğini mi aşamayacak? Yüzyüze bile görüşülmeyen bir durumda reddedilse ne kadar koyarki açılmasın.
zaten bu sekilde devam etmenin sana faydasi olmaz canim.. kendimi unutturmayim der de surekli irtibatta olursan, sadece 9 ay daha boyle gecer.. bi anda simsek cakip etkilenmycek telefondan..Teşekkür ederim yorumlarınız için, sanırım biraz mesafe koymanın zamanı geldi bu da bişeyleri hem benim görmem için hem de ona göstermek için. Zaten kaybetmek istemiyorsa bunu her türlü gösterir, göstermezse ki umarım böyle bişey olmaz o zaman ben de anlarım bi cacık olmayacağını
zaten bu sekilde devam etmenin sana faydasi olmaz canim.. kendimi unutturmayim der de surekli irtibatta olursan, sadece 9 ay daha boyle gecer.. bi anda simsek cakip etkilenmycek telefondan..
bir de yarin bi gun sevgilim var derse mahvolursun Allah korusun.. o yuzden bu yorumlar aklinda olsun ki azcik temkinli ol..
canim ya, 1 sene olmus nerdeyse, dile kolay ya! bi arkadas yukarda guzel aciklamis, duygusal boslugu doldurmak vs seklinde.. bence olay tam da bu.. yani 9aydir acilmayan adamin sozlerine kendine dair fazla anlam yukleme.. niye askerlikten oturu korksun mesela, insanlar nerelere gidiyor.. hem askerlik de yeni bi olay mesela, 9 aydir ne askerligi.. net olmayan adamdan hayir gelecegini pek dusunmuyorum.. belki sen iyi niyetli dusunup kendince bahane buluyorsun ama ne yazikki gorunen tek gercek, icinde seni oturtmamis olmasi..Öyle bişey aklıma gelince bile napıcağmı şaşırıyorum gerçek olsa nasıl tepki veririm bilinmez. Ya ama askere gidicek şimdi çocuk kendi diyor bi annemi babamı yakın arkadaşımı ve seni arıcam zaten diye, bunu ne diye söyler ki bi insan
Hep aklıma cümleleri geliyor işte, mevzuyu kapatsam çok pişman olucam gibi