9 ay oldu ama açılmıyor

Erkek çekingense emin ol sorunludur.
Bir eksiği vardır.
Yoksa neden çekinsin?

Annem de hep öyle söylüyor. Bizim bildiğimiz adamlar kalkar gelir kendini gösterir sever sevdiğini gösterir diyor, sen salaklığına yan kızım diyo hep ama dinleyen kim :KK43:
Ben de ona kendimi meraklı göstermedim hiç buluşmaya görüşmeye, öyle konuşuyoruz güzel güzel bak zaman geçiriyoruz dertleşiyoruz hayal kuruyoruz, görüşmek sevgili olmak ?(imayla karışık çok güzel olur ) ama açık olarak bi cümlemiz yoktur. Belki çocuk buna bakarak da hafife alıyor beni eflatuns zaten memnun böyle olursa olur zamanı gelince de diyor olabilir. olabilir mi acaba?

sana karsi duygusu olsa nicin iliski istemesin? filmlerde oluyo o issiz adam ayaklari.. sevse uzak durmaya, isim koymamaya dayanamaz.. senin baskasiyla olmandan korkar bi kere..

Biliyor olmayacağımı çünkü ondan emin bu kadar bu durumun süreceğinden :KK43:
Kıskançlıktan konu açılınca diyor ''kıskanırsam soğurum ben düşünmesi bile kötü başka biriyle konuşma ihtimalinin bla bla''tarzında bana ayar verici cinsten.

bi herif bildigim bi kiza aynisini yapmisti ve kiz tam acilacak diye bekledigi esnada kiza sevgilisini anlatmisti.. yikilmisti kizcagiz.. meger kizla msjlasirken ederken, diger kizla da isi pisirmis herif..
yuzden hic iyi kokular almam bu tip islerden..

çok var böyle.. o yüzden ben de büyük ihtimalle bu durum da böyle diye düşünüyorum.

Aynısı arkadaşımın başına gelmişti ve erkek arkadaşıma sormuştum sence neden diye, dedi ki; ''erkekler bu olayı sever. Duygusal anlamda yalnız değilsin mesajlaştığın biri var. Duygusal boşluğunu dolduruyor ama sevgili olmadığı içinde karışan eden yok rahat rahat geziyor istediğini yapıyor sorumluluk duygusundan kaçıyor.daha ne istesin'' Emin ol bir erkek istese 9 ay para biriktirir aynı gün biner uçağa gelir sonra döner. Para, iş , zaman hepsi bahane.

Aynısı arkadaşımın başına gelmişti ve erkek arkadaşıma sormuştum sence neden diye, dedi ki; ''erkekler bu olayı sever. Duygusal anlamda yalnız değilsin mesajlaştığın biri var. Duygusal boşluğunu dolduruyor ama sevgili olmadığı içinde karışan eden yok rahat rahat geziyor istediğini yapıyor sorumluluk duygusundan kaçıyor.daha ne istesin'' Emin ol bir erkek istese 9 ay para biriktirir aynı gün biner uçağa gelir sonra döner. Para, iş , zaman hepsi bahane.

işte bu! bu kadar yani bunun cevabı..

Annem de hep öyle söylüyor. Bizim bildiğimiz adamlar kalkar gelir kendini gösterir sever sevdiğini gösterir diyor, sen salaklığına yan kızım diyo hep ama dinleyen kim :KK43:
Ben de ona kendimi meraklı göstermedim hiç buluşmaya görüşmeye, öyle konuşuyoruz güzel güzel bak zaman geçiriyoruz dertleşiyoruz hayal kuruyoruz, görüşmek sevgili olmak ?(imayla karışık çok güzel olur ) ama açık olarak bi cümlemiz yoktur. Belki çocuk buna bakarak da hafife alıyor beni eflatuns zaten memnun böyle olursa olur zamanı gelince de diyor olabilir. olabilir mi acaba?
Zamanı gelince????
Ohoooo bu adam çoktan seni çantaya keklik aldı bence.
Ayol nasıl sıkılmıyorsun böyle hayallerle yaşayarak?

Gönlüm bu yoruma çok üzülse de mantığım aynen öyle diyor.
Konuşmayı birden kesemem, konuşmanın yönünü birden değiştiremem sana ne oluyor böyle der çünkü, ben nasıl anlatayım ona kendimi:KK43:

Ben de hep bunu merak ederim.
Insan mutlu olmak bir sürü seçenek varken neden mutsuzluğu tercih eder ki?

Onunla mutlu olacağımı düşünüyorum çünkü, aklımda o varken bi başkasını zaten istemem ben ve uzun süredir yalnızım yalnızlığı da istemiyorum artık :KK43:

Ah hiç görüşmedik :KK43: Aynı fakülte ve bölümden mezunuz okulda bi kaç görüşmüşlüğümüz var ama mazide o da anlamlı değil hatırlamıyoruz bile birbirimizi pek.
Sadece benle yazıştığına emin hiçbir zaman olamam, ama o bunu söylüyor yine imayla açık olarak değil zaten. Ortak arkadaşlarımız var ve hepsi aynı görüşte ''Eflatuns bak o çocuk bildiğin çekingen ona göre, konsere bile giderken teklifte bulunmazdı biz zorlardık hadi sen de gel gidelim'' vb.
Ne yapayım bi akıl verin bana ama ya :KK43: Kendi halime kalırsam 1 2 yıl geçer mal gibi birbirimize açılmayı beklerim ben :KK43:

nasıl bir hoşlanma olsun ki zaten ben onu anlayamadım. zaten birbirinizi hatırlamıyormuşsunuz bile. sadece mesajlarından mı etkilendin? şu geçen zamanına bile yazık etmişsin bence. önüne gelen kişileri de reddetmişsin bir de. sadece mesajlarla hoşlanma olmaz ki. hoşlanma en temel şekilde bile o kişinin görüntüsünden hoşlanmayı, görünce heyecanlanmayı barındırır bana göre. sen de takıntı yapmışsın. bence mesajlaşmayı bırakmak en doğrusu olur.

Onunla mutlu olacağımı düşünüyorum çünkü, aklımda o varken bi başkasını zaten istemem ben ve uzun süredir yalnızım yalnızlığı da istemiyorum artık :KK43:
Seni istemeyen biriyle nasıl mutlu olacaksınız?
Sanal düğün kampanyaları mı başlıyor yakında da bizim haberimiz olmadı?

Konuşmayı birden kesemem, konuşmanın yönünü birden değiştiremem sana ne oluyor böyle der çünkü, ben nasıl anlatayım ona kendimi:KK43:

eğer onun gerçekte ne hissettiğini bilmek istiyorsan muhabbeti birden keseceksin ve ilgisiz davranacaksın.o zaman ak mı kara mı çok net anlarsın.eğer senin umud ettiğin şekildeyse (ki bence değil) seni kaybetmemek için çok yoğun adımlar atacaktır zaten.o da geri çekilirse o zaman da haklı oldugumuzu görerek denedim %100 çalışıyor dersin burda bize

ama 9 ay çok uzun bir zaman ya! nasıl dayandın?

bir de 'kiskanirsam sogurum' diyerek sana iyice pranga vurmus.. ayagini denk al dercesine.. cumlelerim sert olabilir ama inan senin icin.. sana bu sekilde davranamaz.. yanlis anlama, kendimi anlatmak degil derdim, ama ornek olsun isterim.. eski esimle farkli sebeplerden bosandik o ayri.. ama tanistiktan 2 hafta sonra yuzuk ile geldi, kendinden emin vaziyette.. bunu ona yaptiran benim mukemmelligim veya onun cok akilli mantikli olmasi degildi.. sadece askti.. yani, duygusu olan adam duramaz.. emin ol bu boyle.. bahaneleri sadece tek kapiya cikar, senle ilgili oturtamadigi bsyler vardir icinde..

On tane mesaj atıyorsa 3 üne cevap ver sonrada mesajına cevap verdiğin süreleri uzat mesajı kısa kes noluyo dediğinde de gayet normal yok bişey filan de. Dünya küçük beyin etrafında dönmüyor askerde kendisini arayacak başka birini bulsun. Askere giderken bile açılmayan adam zaten cidden istemiyordur. Sen susuncada ya açılır yada başka telefon arkadaşı bulur. Her türlü de siz kazanıyorsunuz yai:)

Canım üzgünüm ama adam isteseydi şimdiye kadar çoktan açılırdı.En çekingen görülen erkekler bile isteyince öyle bir kırıyorlar ki o kabuklarını.Anlattıklarından çıkardığım sonuç şu, bu çocuk seninle konuşarak duygusal açlığını kapatıyor.Açıkca dile dökülmediği için özgürlüğünü de kısıtlamamış oluyor.Muhtemelen başka kızlarla konuştuğunda vicdan da yapmayacak bu sebeple.Ama sana imalarda bulunarak da seni etrafında tutmaya çalışıyor bir şekilde.9 ay çok uzun bir süre gerçekten isteseydi şimdiye kadar çoktan açılırdı.Sen sinyalleri vermişsin zaten çekineceği bir şey de kalmamış açılsa olumlu cevap alacağının da farkında sonuçta.Bence konuşmayı kesmen daha iyi olur senin için.Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Bence sorun çekingenlik değil mesafe farkınız. Yani el ele göz göze bir ilişki yaşayamayacaksanız aynı şehirde görüşemeyecekseniz sevgili olmanın ne anlamı varki? Sanırım balık erkeğide benimle aynı fikirde. Yoksa 9 ayda iki hücreden bir insan yavrusu oluşuyor, bir erkek çekingenliğini mi aşamayacak? Yüzyüze bile görüşülmeyen bir durumda reddedilse ne kadar koyarki açılmasın.

X