• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9 ay kız bebek cicileri burada hepsini topluca veriyorum..

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
tek tek resimleriyle uğraşmak istemedim. hepsini topluca vermek istiyorum 9 ay dönemi için uygun. çoğu yurtdışından alınmış, carter's osh kosh mothercare lcw hm markalı.
2 adet hırka lcw ve mothercare (lcw olan yıkandı fakat hiç giyilmedi)
1 adet kot elbise osh kosh
1 adet lcw penye elbise
4 adet şort markasını hatrlamıyorum
1 adet eşofman alt h&m
2 adet tayt zeyland biri sıfır etiketli (12tl)
5 adet carter's body set
3 adet Carter's slogan body (bunları ben bluz olarak şort veya eteğin üstüne giydirdm çok süslüler)
2 adet motherlove dantelli askılı body
2 adet lcw tshirtli body
toplam 23 parça 9 ay kız giyim
Hepsi 40 tl fiyatta yine yardımcı oluyorum...
resim isteyenler mail adresi bıraksn lütfen boyutu yüksek geldiğiiçin yükleyemedim.

tek tek resimleriyle uğraşmak istemedim. hepsini topluca vermek istiyorum 9 ay dönemi için uygun. çoğu yurtdışından alınmış, carter's osh kosh mothercare lcw hm markalı.
1 adet lcw penye elbise
1 adet eşofman alt h&m
5 adet carter's body set
3 adet Carter's slogan body (bunları ben bluz olarak şort veya eteğin üstüne giydirdm çok süslüler)
2 adet lcw tshirtli body
resim isteyenler mail adresi bıraksn lütfen boyutu yüksek geldiğiiçin yükleyemedim.

Mail im. Sevgi_layik_olana@hotmail.com

1 adet lcw penye elbise
1 adet eşofman alt h&m
5 adet carter's body set
2 adet lcw tshirtli body

bende ilgileniyorum mail adresim selda_oztas@hotmail.com

Sevgili anelssa. Diğer ilanınızdaki ürünleriniz için bana hesap numarası yollamıştınız hatırlarsanız. Sitedeki mesaj sayımın az olmasından ötürü özel mesaj ile cevap yollayamadım size. Sistem özel mesaj sayısında kısıtlama yapmış. İlgili ilanınız içerisinden cevapladım. Fakat siz oradan yazdığımı sanırım görmediniz iki gündür. Orada anlattığım şekilde hesabınızın eksik bilgilerini bana gönderirseniz eft yaparım, ürünleri kargolarsınız. Oradan cevabınızı bekliyor olacağım.

İyi günler..

Back