• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 ay boyunca gebelikte kanama goren oldumu hicc

zynp2156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
120
45
43
34
merhaba kizlar 16 haftalik hamileyim ve 8. haftadan bu yana kanamam var hemde yogun sadece doktorlar dusuk riskun var diyolar yat dinlen diyolar 2 aydir yatmsma ragmen bi turlu grcmiyo kanama bu da beni endiselendiriyo acaba bebegimde bi sorun mu var diye korkuyorum artik lutfen boyle kanama geciren bilgiletini paylasabilir mi moralim cok bozuk cok stresliyim tecrubwlilerle konusmaya ihtiyacim var:(

merhaba kizlar 16 haftalik hamileyim ve 8. haftadan bu yana kanamam var hemde yogun sadece doktorlar dusuk riskun var diyolar yat dinlen diyolar 2 aydir yatmsma ragmen bi turlu grcmiyo kanama bu da beni endiselendiriyo acaba bebegimde bi sorun mu var diye korkuyorum artik lutfen boyle kanama geciren bilgiletini paylasabilir mi moralim cok bozuk cok stresliyim tecrubwlilerle konusmaya ihtiyacim var:(
merhaba canim benim kanamam oldu ama oldugu gun durdu bebegim hala benimle cok sukur sende uzulme seninde bebegin hala seninle kanaman dursun veya durmasin bebegin seninle olduktan sonra hic uzulme benim doktorum bana ben nelerle karsilastim kanamasi olup doguranla bile demisti sende hayirli saglikli bir sekilde kucagina alirsin

insallahh canim ama kan gormekten piskolojim bozuldu resmen artik kesilsin istiyorummm:(

3ay oldu kullaniyorum progestan verdiler iste bilmiyorum pek bi etkisi yok bnce..

3ay oldu kullaniyorum progestan verdiler iste bilmiyorum pek bi etkisi yok bnce..

dedigim gbi cnim fazla dusunme bebegini gorduysen saglikliysa bir problem yoktur.bir gun elbet gecicektir hep pozitif dusun.12. haftadan snra dusuk tehlikesi kalmaz derler

Son düzenleme:
saol canim tesekur ederimmm insalllah bir an once zamn gecerde dogum zamanim gelir:)

arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim.kanamam olmuştu iğne ve günde 3 defa progestan kullanıyorm.kesilmişti ama kahverengi lekeler oldu.dokor düşük riski var demişti.lekeyi görünce şüphelendim evde hamilelik testi vardı yaptm pozitif çıktı.sizce düşük olunca test pozitif çıkarmı? :18:

arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim.kanamam olmuştu iğne ve günde 3 defa progestan kullanıyorm.kesilmişti ama kahverengi lekeler oldu.dokor düşük riski var demişti.lekeyi görünce şüphelendim evde hamilelik testi vardı yaptm pozitif çıktı.sizce düşük olunca test pozitif çıkarmı? :18:

tatlım test pozitif çıkabilir yinede. çünkü hcg hormanu düşük olur olmaz vüzuttan tamamen silinmiyor. tess yapmanın bi anlaı yok.için rahat değilse dr a görün.

Merhaba canım bende ilk haftada başlamıştı kanamam hemde yoğun depot iğne her hafta oluyordum birde progestan 200 mg günde 3 defa hormon yüklediler okadar doktor hastane gezdim birtanesi alttan bakmadı uyuyan canavarı uyandırmayalım diye acayip psikolojim bozuldu onca ilaca ragmen neden gecmiyor diye artık hergün ağlar olmuştum sonra isim vermeyeyim bir doktora gttim kalp atışı herşey yolundaydı şükür alttan bakınca büyük bir yara gördü kanamal smear aldı meğer o kan yaradan gelyormuş artık takmıyorum

bana da hic altan bakilmadi belki bende boyle bisey var cunky bu jadar surmemesi lazim normalde o kadar doktor gezdim hic kumse mi anlamaz yarin icun bi docentten randevu ozel muaynahene bide ona gidecem bakalim o ne diycekk...bu arada srn kac haftaliksin canim ne zamn basladi tam kanaman

Canim benim arkadasimda 4 ay boyunca kanamasi oldu hamile oldugunu anlamadi bile sonra karin agrisi ve bulantisi cogalinca karingribi suphesiyle doktora gitti ve oglu olacagini ogrendi.. Simdi 3 aylik bi oglu var masallah.. Olabilir bence ama dusecegide varsa kimse engel olamaz Rabbim bebegini sana bagislasin insallah sag salim saglikli bi bebek dunyaya getirirsin 😘

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Arkadasımın 9 ay boyunca yogun bı sekılde kanaması oldu iğne ve ilac kullandı o da cok korktu bısey olur dıye ama 15 gun once dogum yaptı cok sukur saglıklı bi sekilde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım geçmiş olsun bende suanda aynı durumu yasyorum. sen nasıl oldun umarım hersey yolunda gitmiştir paylaşırsan sevinirim bilerede umit olur sevgiler
Canim b bebegimi kaybetim 19 haftada kesem patladi dayanamadi artık baskiya suan yine hamileyim allah yardimcimiz olsun bnde oyle oldu sende oyle olcak diye bisey yok kimisi de kanama ya ragmdn doguruyo korkutma cankm kendini

Canim b bebegimi kaybetim 19 haftada kesem patladi dayanamadi artık baskiya suan yine hamileyim allah yardimcimiz olsun bnde oyle oldu sende oyle olcak diye bisey yok kimisi de kanama ya ragmdn doguruyo korkutma cankm kendini
Cnm uzuldum bende 2 kez kaybettim bebek. Bu 3. Insallah bu surer seninkide benimkide sevgiler

Bende 6hafta 6günlük hamileyim benim bebegim ultrasonda çıkmıyor cuma gunu gittim hastaneye cikmadi kanamam oldugu icin doktorum düşük yapmis olabileceğimi söyledi ve kan testi istedi kan testi yaptimda pozitif çikti bebek görülmedi icin ya düştü ya düşücek gibi söyleniyor bilgisi olan varmı bu konuda gercekten yardima ihtiyaçım var

Back