9 Ay 10 Gün Beklenen Günn __4 Kasim___

CEYLXIXNXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
14
2
39
:emir_bebek: BENDE 4 KASIM GÜNÜÜ ÇOK ŞÜKÜRR MİNİKK MELEĞİİMİİ KUCAĞIMA ALDIM.. CNM KIZIMM CEYLİN''İM DÜNYAMIZA HAYATMIZA HOŞGELDİNN.... ANNECİMMM SENİ VERENN ALLAHA KURBAN OLAYIMM ...RABBİM TÜM İSTEEYENLERE VERSİNN.. O KADAR GÜZEL Bİ DUYGU Kİİ ANLATILMAZ YAŞANIRR DEDİKLERİİ__BENCE TAM ANLAMIYLA__BUDURR İŞTE!!! :emir_bebek::nazar: :nazar:

canım hayırlı ugurlu olsun,Allah analı babalı sglık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin,uzun ömür versin,ikinizde öpüldünüz,benimdeogluş 2kasımdageldi

:emir_bebek: BENDE 4 KASIM GÜNÜÜ ÇOK ŞÜKÜRR MİNİKK MELEĞİİMİİ KUCAĞIMA ALDIM.. CNM KIZIMM CEYLİN''İM DÜNYAMIZA HAYATMIZA HOŞGELDİNN.... ANNECİMMM SENİ VERENN ALLAHA KURBAN OLAYIMM ...RABBİM TÜM İSTEEYENLERE VERSİNN.. O KADAR GÜZEL Bİ DUYGU Kİİ ANLATILMAZ YAŞANIRR DEDİKLERİİ__BENCE TAM ANLAMIYLA__BUDURR İŞTE!!! :emir_bebek::nazar: :nazar:

biliyormusun benimde doğumum 4 kasımda olacakmış.doktorum öyle dedi.inşallah bende görürüm senin gördüklerini,hissettiklerini..allah analı babalı büyütsün...

Selam arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım benim meleğimde inşallah 3 kasımda dünyaya gelecek. Hepimizin meleklerini Allah analı babalı büyütmek sağ salim dünyaya getirmek nasip etsin

canm tarihi görünce inanamadım..benimde 3 4 kasım doğum bekleniooo
ikimizinde sağlıklı sıhhatli olur inş.

X