canim benim de ilk ameliyatim senin ki gbiydi basitti snra zamanla burnum da tekrar kucuk kemikler cikti ve tek tarafli olarak burun ucum dustu ama keske de ole kalsaydi inceydi guzeldi gozlerim guzeldi dikkat cekiodu suratimda ama ikinci ameliyati oldum hayatimin hatasini yaptim yanicsuratimda bir patates oturtmslar sanki ve 2.5 ay oldu bole kalcak diye odum kopuo baksana gecenin su saatinde millet misil misil uyuyoken benm buralarda ne isim var yoksa ama pskolojim okadar bozukki odum kopuo biyerden kendimi gorcem diye onden goruntum gitti benim hic bulasma cidden hic bulasmasin kimse bu islereSelen gözüm korktu vallaÇok geçmiş olsun burnunun fotoğrafı var mı albümde acaba?
Senin burnunda ne gibi işlemler oldu ?
Yapılan işleme göre mi şişlik morluk oluyor acaba:S
Doktorum zor bir ameliyat olmayacak senin ki dedi, burnunda büyük bir kemerde yok çok küçük bir çıkıntın var onuda törpüleriz dedi. Benim burnumun ucunda sıkıntı .
canim benim de ilk ameliyatim senin ki gbiydi basitti snra zamanla burnum da tekrar kucuk kemikler cikti ve tek tarafli olarak burun ucum dustu ama keske de ole kalsaydi inceydi guzeldi gozlerim guzeldi dikkat cekiodu suratimda ama ikinci ameliyati oldum hayatimin hatasini yaptim yanicsuratimda bir patates oturtmslar sanki ve 2.5 ay oldu bole kalcak diye odum kopuo baksana gecenin su saatinde millet misil misil uyuyoken benm buralarda ne isim var yoksa ama pskolojim okadar bozukki odum kopuo biyerden kendimi gorcem diye onden goruntum gitti benim hic bulasma cidden hic bulasmasin kimse bu islere
Canim takibe aliyorum seni. Albumume bakanilirsin. Hem yorumlarsin nasil gorunuyor merak ediyorum ben de :)Extravolume çok teşekkür ederim canım yorumun için. Benim korkum ameliyat anı değil ben 4 kere ameliyat oldum farkı bir yerden acı sızı vız gelir bana :) Korkum okuduğum sorunlardan olması yada istediğim gibi olmamasıo yüzden istediğim şekli ifade eden bir foto arıyorum işte bu deyip göstereceğim:)
Senin konunuda okuyacağım foto var mı albümünde ?
ben calistgm hastanede iyi ve guvendigim bi doktora ameliyat oldum canim ama ikinci ameliyatta et deki sislikler daha uzun surermis emre ilhan bi videosunda ole soyluo e bide burnuma kikirdak dosemis doktorum bana torpil gecmis guya bide o kikirdaklarin sisligi ve uyum sureci var cok yipratici gercekten umarim boyle kalmam vallahi yeni bir tür olucam yani herkez sislik incin 6 ay bekliosa benim 8 ay 1 sene sislik inmesini beklemem gerekiomus 3. 4 ameliyatta daha da uzuyomus bu surec burundaki hucreler yapilar daha fazla yiprandigi icinSelen23 sen kime ameliyat oldun? Sence ameliyatta mı hata yapıldı? Benim bildiğim 2,5 ay burnun şeklinin oturması için çok erken bi süre en az 6 ay hatta 1 sene sürdüğünü söylüyolar, bence canını sıkma zamanla daha iyi olacaktır.
sen ne zaman oldun canim ameliyatben de yeni ameliyat oldum, burnumdan memnumdum küçük bir değişiklik istemiştim. Gitti güzelim burnum =( çok kötüyüm. İyi düşün, ne istediğini ve doktorun ne yapıcağını iyi anla ki şok yaşamayasın.
Senin burnunu görebilirmiyim acaba? Ne kadar oldu ameliyat olalı ? Burun ameliyatı olan herkesin dediği gibi iyileşme süreci uzun sürüyormuş belki bu yüzden beğenmiyor olabilirsin çevrendeki yorumlar nasıl?ben de yeni ameliyat oldum, burnumdan memnumdum küçük bir değişiklik istemiştim. Gitti güzelim burnum =( çok kötüyüm. İyi düşün, ne istediğini ve doktorun ne yapıcağını iyi anla ki şok yaşamayasın.
İnşallah canım tek temennim o :)İnşallah iyi bir ameliyat geçirirsin, inşallah güzel olur =)
Canim takibe aliyorum seni. Albumume bakanilirsin. Hem yorumlarsin nasil gorunuyor merak ediyorum ben de :)
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllLllllSenin burnunu görebilirmiyim acaba? Ne kadar oldu ameliyat olalı ? Burun ameliyatı olan herkesin dediği gibi iyileşme süreci uzun sürüyormuş belki bu yüzden beğenmiyor olabilirsin çevrendeki yorumlar nasıl?
İnşallah canım tek temennim o :)
Canım baktım fotolara gözlerin kapalı olmasına rağmen yüzünde büyük bir değişim olmuş ve ben burnunu gerçekten begendim. Güzel ve narin bir burun senin anlattıkların doğrultusunda mı şekillendirdiler yoksa doktora mı emanet ettin kendini :)
Birde sanırım çok fazla bir morarma olmamış sende yani fotolardan gördüğüm kadarı ile :)
bu 10.günüm canımsen ne zaman oldun canim ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?