9+5 haftalik hamileyim

oguzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
40
9
Merhaba kızlar 9+5 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğimin kalbini dinledik Bi sıkıntı yoktu çok şükür ama ben hiç bisey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum hava zaten soğuk su içmek aklıma bile gelmiyor biraz stresli bir evliliğim var bugün biraz kasık sancısı ve kahverengi akintim oldu ne yapmam gerekiyor zaten gebeliğin başından beri duphaston kullaniyorum bana akıl verin lütfen

Acile gitmen lazım 9.haftada lekelenmenin bir çok anlamı olabilir, normalde kahve leke ilk haftalarda kanama alanı varsa işte kalıntı varsa onları atar ilaç kullanırsın sıkıntı olmaz kırmızı kan problemdir ama bu haftada sormana gerek yok doktor görse daha iyi tedbirini alırsan problem olmaz inşallah tedbirsizlik etme, acile git, lekenin her türlüsü problem habercisi olabilir bu hafta da lekelenme yaşayanlar var ama önemli olan tedbir almak

Acile gitmen lazım 9.haftada lekelenmenin bir çok anlamı olabilir, normalde kahve leke ilk haftalarda kanama alanı varsa işte kalıntı varsa onları atar ilaç kullanırsın sıkıntı olmaz kırmızı kan problemdir ama bu haftada sormana gerek yok doktor görse daha iyi tedbirini alırsan problem olmaz inşallah tedbirsizlik etme, acile git, lekenin her türlüsü problem habercisi olabilir bu hafta da lekelenme yaşayanlar var ama önemli olan tedbir almak
Haklısınız teşekkür ederim

X